- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
Aki Flip-es, tisztában van a Telekom árakkal is, ahol Flip van, ott Telekom is. Ha szükségem lesz nagyobb netre, akkor váltok. De egyelőre bőven megvagyok elégedve a 250-es nettel is, és a sima iptv-vel. Ezzel a legtöbb Flip-es így van. Aki akar, vált. Megteheti, ahogy Te is tetted.
-
skroy
senior tag
válasz this is life #1934 üzenetére
Eddig nem adták, csak a Huawei-t optikán, de akkor végre adnak mást is.
-
skroy
senior tag
-
skroy
senior tag
válasz mihaczitomi #1922 üzenetére
Ok, elhiszem. Végülis T-s szerelők végzik a Flip bekötések is, biztos csak ez az ont volt nála.
Stabil amúgy? Ismerősöknél is ez a fajta van T előfizetéssel. A sebesség megvan, de rendszeresen megszakad wifin a net. -
skroy
senior tag
válasz mihaczitomi #1920 üzenetére
Már a Flip-nél is osztogatják? Ez új. Eddig csak a T-nél adták ezt a típust.
-
skroy
senior tag
válasz norbert0622 #1912 üzenetére
Simán el tudod végezni. Az ont-on semmit nem kell állítani. A saját routereden beállíthatod, hogy az végezze a "betárcsázást" is a pppoe adatok megadásával, ha szeretnéd.
-
skroy
senior tag
válasz norbert0622 #1909 üzenetére
Be tudod kötni a saját routert sőt, ajánlott is, mert a wifi terén elég gyatra a Huawei ont.
Nyugodtan használhatod az Apple tv-t.
Kábelen semmi gond nincs a nettel, atomstabil. Wifi esetén mindenképp ajánlott a saját router. -
skroy
senior tag
válasz mihaczitomi #1887 üzenetére
Nálam tavaly márciusban lett bekötve, azóta is atomstabil minden. Se fagyás, se lassulás.
-
skroy
senior tag
válasz teaster #1851 üzenetére
Nálam a rendeléskor kiírta, hogy elérhető optikán a szolgáltatás. A jóváhagyáskor már azt az email-t kaptam, hogy koaxon fogom kapni. Az időpont egyeztetéskor már ismét optikáról volt szó. Az is lett. Kb. egy éve üzemel gond nélkül.
Most a weboldalon a címem megadásakor azr írja, hogy nem elérhető semmilyen formában. Az egész lépcsőházat végig próbáltam és 2 lakásra azt írja, hogy elérhető. Szóval a lakcím nyilvántartásuk hagy némi kívánnivalót maga után.
Simán lehet, hogy elérhető nálad, csak ők a nyilvántartás alapján simán rávágják, hogy nincs. A helyedben felhívnék egy értékesítőt, szerelőt, aki a környékeden elérhető és hátha elmegy a társasházhoz, ő majd megmondja a tutit. A flip weboldalán rákereshetsz az értékesítőkre helyileg. -
skroy
senior tag
válasz Geo19870322 #1844 üzenetére
A kábelezés marad. Az ont, set top box, tartozékaival (adapter, hdmi kábel, távirányító,) visszajuttatandó. Valószínűleg postán kell feladnod, bár ebben nem vagyok biztos. T-nél így van.
-
skroy
senior tag
válasz Geo19870322 #1842 üzenetére
Nincs hűség, kötbér sincs.
-
skroy
senior tag
Nincs.
-
skroy
senior tag
Amikor megrendeltem, a visszaigazoláskor azt az üzenetet kaptam, hogy koaxon elérhető nálam, pedig a Flip weboldala optikát írt. Végülis az optika lett az igaz, szóval a helyedben utánajárnék, hogy valóban csak koax van-e. Én abszolút elégedett vagyok a szolgáltatással optikán. Atomstabil minden.
-
skroy
senior tag
Ha ugyanazt kapod, de olcsóbban akkor simán érdemes váltani.
Nálam atomstabilan megy a net és az IPTV is 3 beltérivel, semmi gondom nem volt eddig. A beltéri teszi a dolgát. Mivel semmi extra nincs benne (felvétel, videotéka stb.), csak a tévézési funkciók használhatók, így nem kell szenvedni vele.
A szerelő nekem azt ajánlotta, hogy a Huawei ont mellé szerezzek be egy routert, mert a wifi része nem túl stabil, de eddig nem volt szükség külön routerre.
Ahogy mondod, az optika bejön a lakásba az ont-ig. Az ont-ból pedig CAT (min. 5e) kábelek a beltérik és a pc felé. Nálam egy switch is van rákötve, azon megy egy beltéri és egy pc.[ Szerkesztve ]
-
skroy
senior tag
Ha megrendelem az HBO csomagot is, bármikor le is mondhatom? Vagy el kell telni valamennyi időnek?
-
skroy
senior tag
Közben bekötötték, minden flottul ment, 1 óra alatt végeztek a srácok így, hogy már csak az otpikát kellett behúzni, minden más készen állt. Szerződésben a koax-os csomag szerepel, de optikán jön. 245/80 stabilan megvan, a 3 stb is gond nélkül üzemel. Nem bántam meg egyelőre.
-
skroy
senior tag
Leadtam online a rendelést. Kaptam egy email visszajelzést, hogy rendelés rögzítve, a címemen optikán szolgáltatnak, majd hívnak stb.
Pár nap múlva még egy email, hogy a rendelés törölve. Aztán még egy email, hogy a rendelés rögzítve, ezen a címen kábelen szolgáltatnak, majd hívnak stb.
A lépcsőházban bent van az optika, nem egy lakásban van már flip. Ki érti ezt... -
skroy
senior tag
Online megrendelés esetén mikor várható, hogy hívnak egyeztetés miatt?
-
skroy
senior tag
-
skroy
senior tag
Előre bekábelezném a házat, csak az optikát kell, hogy behúznia a lakásba a szerelőnek. Cat5e kábel van itthon bőven, az elég lesz, ugye? Egy központi helyre rakatnám a ont-ot, onnan kábelezek 3 szobába. Switch köthető rá? Az egyik szobába tv és pc. Vagy húzzak be 2 szálat oda?
A beltériknek van valami fénye? Minden kis készenléti fény is iszonyatosan tud idegesíteni. -
skroy
senior tag
Szemezgetek a flip-el, hogy beköttessem-e. Optikán, 3 beltérivel normálisan működik minden? Pár éve volt T-s iptv-m, akkor még csak vdsl-en, szörnyű volt. 3 beltéri volt, de kettő is alig ment együtt, a net is lehalt rendszeresen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest