- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
csaba951 #19533 üzenetére
Én vettem egy 16TB-s HDD-t a contenthez, a játék core pedig SSD-ről fut. A 24-et nem tervezem megvenni, mert nem tetszik a full streamelt futtatás (illetve egyelőre katasztrofális állapotban van, home cockpithez konkrétan használhatatlan). 20-nál mindent amit lehet letöltök offline, bár persze így is jön anyag netről, de jóval kevesebb.
-
sheep
addikt
válasz
csaba951 #19533 üzenetére
Mondjuk relatív, nálam jobban fut a 24 és sokkal szebbnek is látom. Vannak technikai hibák persze, de ki lehet bírni, és ezt most kezdik csak igazán összerakni. A minap felraktam a 2020-at de pár nap után le is töröltem, annyira nem tetszett ez a 'miden zöld' színvilág és a túlszaturált kép. Valóba sok a tartalom de én maradok a 24-nél.
Egyedül azt bánom hogy a Premium Deluxe-t vettem meg, sok fos géppel ami nem kell -
sheep
addikt
válasz
csaba951 #19417 üzenetére
A vr bugokat az su2-ben javítják, azért is írtam hogy utána fogom megvenni, ha látom hogy tényleg dolgoztak vele. A vr játékosok száma egyre nő és a fejlesztők szerint is ez lesz az egyik terület amivel kiemelten foglalkoznak.
Amúgy sztem csak azért adták ki ilyen állapotban a játékot mert a nevében benne van hogy 2024, amúgy bőven várhattak volna vele egy évet. -
-
doc
nagyúr
válasz
csaba951 #19230 üzenetére
"mindig balra fordul - Ez nem normális."
En ugyan igencsak lama vagyok egyelore a temahoz, de szerintem de, normalis. Az egyetlen legcsavar 'tekeri' balra az egesz gepet, ugyanigy viselkedik X-Plane-ben is. gondolom ha be vannak kapcsolva mindenfele assistok akkor az egyenesben tartja (mint ahogy a robotpilota is). -
macy
addikt
válasz
csaba951 #19196 üzenetére
Az üzemanyag nem elég nálam is volt már, de azt vettem észre azért mert nem figyeltem a propeller pitch és mixture megfelelő beállítását. Vagy csak egyszerűen bug
Freelancerben mindig rászámolok 20-25%-ot arra a mennyiségre amit a mission kezdetekor kiír. Így sose fogyott még el az üzemanyag.
Nincs valakinek Winwing hotas-a, joy-a, akármije? Az őrületbe kerget már a SimApp Pro. Jó lenne belőni a rezgőmotorokat is, mert most csak futó kiengedéskor, behúzáskor jelez vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest