- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Melyik volt az az oldal, ahova a fsx.cfg -t fel lehetett tölteni illetve voltak is itt kollegák, akik ránéztek, hogy mi az ami el van benne rontva? A cikkes leírás szerint írtam bele sorokat, de röhely fps -eket kapok ezen a konfigon.
Előre is köszi.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #13910 üzenetére
Bár ahogy látom ahol ez írja a registryben nem is találom microsoft games -et. Akkor itt az ideje váltani p3d re?
Amik vannak PMDG gépjeim fsx alá, p3d re inkompatibilisek lesznek?
-
cintula187
addikt
Új gépemre win10 alá próbálnám FSX alapot felrakni, de ezt a hibát kapom. Az itt leírt eljárás tényleg tovább engedi az installt?
köszi
-
cintula187
addikt
Nem áll szándékomban ily késői órán vitát indítani, csak nincs kedvem visszaolvasni. P3D jobban kihasználja a hardware -t, mint az FSX? Részben gépupgrade van folyamatban, tehát a CPU-t jobban kihasználja? AMD 8320E lenne a proci. 8 maggal csak megy valamire. 5870 marad, anyagi okok miatt.
-
cintula187
addikt
Hali.
Miért van az, hogy hiába van a heading betekerve pl. 320 -ra a gép 330-335 irányába repül. Most épp a 737 -es csinálja. Köze van ennek a magnetic headinghez?
Köszi
-
cintula187
addikt
-
-
cintula187
addikt
Boldog Karácsonyt minden Fotelpilótának!
-
cintula187
addikt
Nagyon PRO.
Tényleg állati jó lett a cessna. -
cintula187
addikt
Szuperkönnyü kompozit anyagokból készült a gépem a mai repülésre.
-
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #13483 üzenetére
Sztorno, megvan.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
PRo ATC/X kérdésem lenne. Követem a leírást, de amikor bejön az üzenet a "fly now" indítás után,hogy "Welcome to the PRO-ATC/XC generated flight from....". csak az fsx beépített atc menüje jön elő. Hogy indul el az atc pro-s?
Köszi
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #13466 üzenetére
Ez lrdekes, de mára megjavult.
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
Uraim milyen okai lehetnek annak, ha egyik piallanatról a másikra az FSX beépített weather update-je connection hibát ad ki?
-
cintula187
addikt
Hali!
Ez az összehasonlítás ami aggaszt. Vagy ettől függetlenűl is jobban menne az FSX az nvidiával?
-
cintula187
addikt
Úgy néz ki, megindul a hardver upgrade nálam is. Naná, hogy úgy szeretném, hogy FSX barát legyen.
Apróbb lépésekben történik, most csak a 5770 -es AMD vga lenne cserélve. Mire érdemes, ha Nvidia -t szereti inkább a program? Legalább 2gb vga ram kéne bele, de nagyon nem vagyok mostanában otthon a vga "trendben".
-
cintula187
addikt
Megdöbbentő az eset. Én tegnap este rászántam magam és lerepültem az ótvonalat. Megynomtam FL380 on az open descent módot Marseillestől északra és még a simben sem tudtam hagyni, hogy a hegynek menjen a gép. Letettem máshol
-
cintula187
addikt
Srácok eddig az fsx saját reptér térképéből néztem ki az ILS frekiket. A PMDG 737 hez kézzel kell betekerni. Aivlasoft flightbagben vagy máshonnan ki lehet nézni ezeket?
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
Nem tudjátok miért kapok ilyen üzit , amikor 747 PMDG cargoval utazok?
Most pl FL280 volt a cruise. És FL260 -ig kézi v/s -el tudtam csak emelkedni és nem kapcsolt be a V nav.
260 nál bekapcsolt. -
cintula187
addikt
Néztem az Airbus 350 első repülését, és ahogy láttam még a felhők fölött is gear down volt. Ez valami Airbus sajátosság a próba repülésnél? Anno a 787 nél ilyen nem volt pl.
-
cintula187
addikt
Boldog Karácsonyt minden fotelpilótának!
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek a jó kivánságokat!
-
cintula187
addikt
Keresd a hibát a képen.
-
cintula187
addikt
Én most passzolom e hónapban biztos.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #12832 üzenetére
Erre valaki? Ki ért itt pengén az Airbushoz? VAlamint itt minden esetben a T/D ponton meg kell nyomni az Alt gombot hogy elkezdje a süllyedést? Nem kezdi el magától a'la Boeing?
-
cintula187
addikt
Ilyet elő lehet hozni Airbusban?
-
cintula187
addikt
Azt nem tudjátok, hogy az Airbusban nincs olyan feature a navigációs kijelzőn, ami jelzi, mint a boeingnél a süllyedési előrejelzést vag mifenét? Hogy avval a varioval mikor fogom elérni a kivánt magasságot.
-
cintula187
addikt
Nem értek sokat hozzá ugyan
,de:
Auto throotle valahogy hatékonyabb lett.
Nekem eddig nem volt top of descent jelölés a navigation displayen. Már van és egyértelműen hasznos ha van, pláne úgy, hogy ég és föld a viselkedése süllyedéskor a boeing gépekhez képest.
Tovább bírja stabilan 4* időgyorsítás alatt. Pár új livery. pl. Quatar.
Checklistnél ki lehet hagyni lépéseket.
"Turn around" aircraft state. NAggyon tetszik!
Ilyenek tüntek fel eddig. -
cintula187
addikt
Hi!
Péntek 18-20:00 jómagam és asszony(utaskėnt) megyünk. plusz lehet még egy fő, őt még jövő héten mondom tutira. -
cintula187
addikt
Mennék én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest