- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Nem tudom ki ismeri, használja, illetve milyen rendszerességgel, milyen mélyen, milyen célokra a flightradar24.com weboldalt. Biztos észrevettétek már, hogy az elmúlt napokban kijött az oldalnak valami új verziója, ami az én véleményem szerint meglehetősen ocsmányra sikerült azzal, hogy lecserélték azt a viszonylag kulturált bal oldali sávot a jelenlegire. De ez hagyján.
Úgy vettem észre, hogy az eddig (komoly méreténél és információtartalmánál fogva) egészen kiválóan használható adatbázist lényegében eltüntették, és lett helyette egy olyan amiben, ha egy adott járatszámra rákeresek, akkor csak az adott napot megelőző 7 napról találok adatokat a járattal kapcsolatban. Korábban akár 2 hónapra visszamenőleg meg tudtam nézni egy adott járat history-ját.
Nem tudom kinek tűnt ez még fel rajtam kívül, de akinek igen, az erősítse már meg légyszi, hogy ez tényleg így van és nem nézek be semmit és nincs egy rejtett gomb valahol amivel el tudom érni a régi history-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Energiaital topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Path of Exile (ARPG)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest