- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Nem tudom ki ismeri, használja, illetve milyen rendszerességgel, milyen mélyen, milyen célokra a flightradar24.com weboldalt. Biztos észrevettétek már, hogy az elmúlt napokban kijött az oldalnak valami új verziója, ami az én véleményem szerint meglehetősen ocsmányra sikerült azzal, hogy lecserélték azt a viszonylag kulturált bal oldali sávot a jelenlegire. De ez hagyján.
Úgy vettem észre, hogy az eddig (komoly méreténél és információtartalmánál fogva) egészen kiválóan használható adatbázist lényegében eltüntették, és lett helyette egy olyan amiben, ha egy adott járatszámra rákeresek, akkor csak az adott napot megelőző 7 napról találok adatokat a járattal kapcsolatban. Korábban akár 2 hónapra visszamenőleg meg tudtam nézni egy adott járat history-ját.
Nem tudom kinek tűnt ez még fel rajtam kívül, de akinek igen, az erősítse már meg légyszi, hogy ez tényleg így van és nem nézek be semmit és nincs egy rejtett gomb valahol amivel el tudom érni a régi history-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Macska topik
- Filmgyűjtés
- Könyvajánló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest