- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #5206 üzenetére
Én is csak most vettem észre.
Taylory: Megvan egy ideje nekem is, próbálkoztam vele, valóban nagyon szép, ez a legyes vagy miazizé meg pláne.
De szerintem még nem is kicsit béta. Van még a SimCheck féle az nem annyira szép, bár az is részletes, viszont az jól kezelhető.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #5198 üzenetére
Pont beletaláltál, mostanában egyre többet repülök éjjel, teljesen smooth mindenhol, ráadásul nagyon szép és hangulatos valóban.
Erről jut eszembe, miért nem shotoltál nekünk pár képet?
Airbooms: így van, hwtuning kell neki sajna, ez a legtöbbet hozó megoldás.. Óvatos vagyok, ez csak egy teszt volt ( amelyen rútul megbukott csóró rencer ) mivel csak ez az egy gépem van, leszámítva a notit, ami viszont FSX képtelen.
-
AirBooms
addikt
válasz
Korcsii #5047 üzenetére
Mint írtam, már csak elviekben érdeklődtem a My Traffic működése, konfigurálása iránt, met már rég nem használom. Tudom, hogy rengeteg AI flightplan létezik erre-arra, de kicseszésnek tartom, hogy egy fizetős programban a több ezer reptérhez és több száz légitársasághoz én magam kreáljam a valóshoz közeli AI forgalmat. Ráadásul ez még kész flightplan-ek esetében is hatalmas munka. Néhány érdekesebb göbzi és légitársaság esetében meg is szoktam magamnak csinálni a TTools nevű kis programmal ezeket az AI packkokat, na de az egész bolygónkra kiterjedően egyszerűen nevetséges lenne nekiállni.
Amúgy az elérhető AI flightplan-ek ingyenes AI gépekhez tartoznak, egyiket sem úgy írták meg, hogy a My Traffic-hoz jók legyenek, vagyis még a text fájlokban is turkálni kellene elég rendesen. Ezért is hihetelen a számomra, hogy nincs egy olyan funkciója a My Trafficnak, mint pl. az Ultimate Trafficnak volt, hogy előre legyártott globális flightplan alapján generáljon reális AI forgalmat.
De köszi! -
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #5005 üzenetére
Tapasztalatom szerint a 64 bit gyógyír minden bajra kivétel bugok (azellen nem véd )
a 4GB patch meg nekem nem ért semmit. Csak halkan jegyzem meg mielőtt kiosztanak, hogy egyre kevesebb tweakkel egyre jobb az FSX-em.
Sőt, ha nem defragmentálok mint a barom, az sem érdekli. Jöhetnek a kövek..
-
gabitoo88
tag
válasz
Korcsii #4914 üzenetére
Csak azért kérdezem mert online elég gyér szokott lenni az irányítás!Unalmas tud lenni!Esetleg fórumon írhatnátok aki sűrűn repül ha van mondjuk IVAO-n vagy VATSIM-en valami rendezvény!Esetleg ha van kedve valakinek repülni hétvégenként vagy esténként valamerre akkor szólhatna!
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #4865 üzenetére
Ha korábban, alacsonyabb magasságon kilyukad egy ütközéstől a törzs akkor később már nem tud akkora túlnyomást generálni a kabinban amitől szétrobbanhatna. Ha azonban akkora lyuk lenne a törzsön amiben biztos vagyok, hogy lesz jókora ( mert a kicsi az látványszempontból nem mutatós, semmi riasztó hatása nincs, akár a hős pilóta a zoknijával eltömi )
szinte biztos, hogy átesne és lezúgna mint egy féltégla. Persze itt nem fog, mert akkor rövidfilm lenne. Takeoff-durr- némi visítozás- death- the end. Az összes ilyen film amit eddig láttam, siralmas kamu volt. Egyedül az utasok visítoztak élethűen, a többi felejthető volt. Pl: véletlenül a teljes repülőszemélyzet kipusztult, persze kivéve a stewik, mert nekik még visítozni meg aggódni kellett, majd rátermett papa az utasok közül letette a gépet csak úgy lazán amikor hiányzott a fele és egyebek. Jah, gondolom, mert éppen ráért,meg úgy éppen képes volt rá. Csak mert amiatt,hogy a bácsi Ace High volt anno, némi nehézségekbe ütközött volna azért egy 747-et levinnie. Mindenesetre sikerült ( ez természetes) a végén mindenki iszonyúan boldog, nagy mosolyok, the end. A nagykamu hősi eposz lesz ez a film is, tuti. A következő részben majd humán erőforrás híján Rex viszi le a dreamlinert. A carcrasher német filmek után felüdülés lesz. Voáá...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #4777 üzenetére
Erre gondoltam, csak érdekességképpen. Bár nem tudni mennyiben más kiegészítők terén az fsx-ünk. Majd összehasonlíjuk azokat is. Szerintem ott sok lesz a különbség, mert te eleve online repülsz én pedig nem. Te PMDG -vel repülsz, én azokkal nem igazán. De lehet,hogy éppen ezért lesz érdekes összehasonlítani,hogy mennyiben függ az FSX viselkedése az add-onoktól pl.
-
AirBooms
addikt
válasz
Korcsii #4765 üzenetére
Érdekes volt átsétálni rajta, ugyanis magára a szigetre (angol fennhatóság!) csak a reptéren, pontosabban a futópályát keresztező úton lehet bejutni!
Nagyon nagy élmény! Mikor jöttünk ki a szigetről, én beragadtam a repteret kétoldalt lezáró sorompók közé, mert elkezdtem fotózni egy felszálló C-130 Herculest. A biztonságiak jöttek értem egy katonai dzsippel...A futpálya közepán állva (mindjárt jönnek értem a biztonságiak...)
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #4758 üzenetére
Szerintem meg tök jó volt, én élveztem, igazi agresszív style. Ráközelített, beesett, odatette, rw végéig megállt, mi kell több?. Ha meg 60 kts alatt fullon őrjöng a reverse, az a tuti,mert legalább felszedi a virtuális szemetet a rw-ről.
Utasok ne lázongjanak, kész. Nekem bejött nagyon.
-
AirBooms
addikt
válasz
Korcsii #4721 üzenetére
Egy másik fórumon már megírtam a véleményem a vidóról, de ott lehurrogtak...
Maga a videó nagyon profi, ellenben pont arról nem tudunk meg semmit, hogy ez a Concorde szimulátor mennyire lesz szimulátor. Ugyanis a videó nagyon az arcade jelleget hangsúlyozza... Egy Concorde 2 Mach-hal mikor száguld már el egy Cessna melette annak az utazómagasságán úgy, hogy egyik sem szakad darabokra? Na meg az a szűkített forduló kötelékben... Ott legalább 4-5 g-s a túlterhelés ránézésre... Szóval, ennek annyi köze van a valósághoz, mint nekem a kínai nyelvhez... Kár, hogy nem a rendszerek működését, a Concorde valódi üzemközbeni vislekedését mutatja be ez akis film. Szerintem abból is lehetett volna látváényos klipet csinálni... De ezt a másik fórumon is írtam, ez legyen a gondjuk az FSX-szes barátainké... -
AirBooms
addikt
válasz
Korcsii #4686 üzenetére
Értem, s gratulálok!
Viszont ez nem új kiadás, ugye? Vagyis nem én vagyok lemaradva valamiről (csak megnyugtatásképpen...)(mellesleg mostanában az Aerosoftnál a szokásos magas színvonal mellett volt egy-két eléggé félresikerült scnerery is. Mondjuk Heathrow-t még nem igen néztem, viszonylag ritkán járok arra felé...)
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #4643 üzenetére
Nem kifejezetten csak a repülősről beszéltem, habár arra is érvényes és itt az az on, de speciel nekem a másik jobban tetszett. Előfordulok ott néha, ( bár többet on IoM,
) és sikerült olyannak bemutatnod, ráadásul lényegretörően és ízlésesen, amilyen. Ez pedig egyáltalán nem könnyű.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #4555 üzenetére
Én sem próbáltam ki,úgy nyilvánítottam véleményt.
Nem is akarom kipróbálni a továbbiakban sem, mert egyszerűen nem tetszik úgy ahogy van.
Ezért meg is akadtam a látvány minősítésénél ami szerintem ronda. Persze ettől függetlenül lehet,hogy remek gép, de én inkább kihagyom. -
Bundee69
tag
válasz
Korcsii #4458 üzenetére
Azt is megnezheted, hogy mi van akkor ha proci feszt emeled meg egy-ket lepessel. Hasolo problemam nekem is volt. Tesztnek ajanlom meg az Intelburntest nevu progit gugliban keress ra. Azt olvastam rola, hogy azzal valo 10-20 perces teszteles feler egy ejszakas Orthos-al.
-
AirBooms
addikt
válasz
Korcsii #4429 üzenetére
Hogy lett volna alkalmuk, hiszen ez a gép nem is létezik!
Ami létezik, de egyelőre csak egy példányban, az is teherszállítóként, az a 747-8F! És nem rég repült először. Az airliners.net-en vannak fenn fotók róla, s a szárny valóban így hajlik!
Szóval éppen ezért nem értem én sem, hogy miért csinálták meg a PMDG-sek (még ha szabadidőben is) ezt a gépet, hiszen jelenleg még nem is létezik, egyetlen légitársaságnál sem repül, s nem is nagyon fog. Alig érkezett rá megrendelés, az is főleg az F-re. Tényleg jobban rágyúrhatnának a 737 NGX-re! -
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #4429 üzenetére
Hát igen... Nálam az XP csak 2.5 gigát lát a négyből és elmegy alatta az FSX, de nem ezzel a géppel. Ezek a képek Win7 alatt készültek, ott szépen megy 4 g-val. Nekem főleg a szárnyak szöge érdekes, amikor már nem emelkedika gép, akkor is nagyon felfelé hajlanak, kb. mint az Abacus 787-esénél.. Nem tudom,hogy ez a valóságban is így van-e, mivel nem láttam még élőben ilyen gépet, mindenesetre furcsa. Szépnek szép, meg kell hagyni, biztosan lehetne szépeket shotolni róla, de nem igazán szebb mint egy Level-D vagy CS egy jó HD textúrával. Valóban egy free updateként tudnám elképzelni..
-
Geryson
addikt
válasz
Korcsii #4311 üzenetére
Természetesen a NAT nem gond, de azért köszönöm!
Mondjuk tiszta hülyeség, hogy a Rfinder pont nem ingyenes és már sokadszorra szivat meg, már írtam is a gyereknek, hogy nem azért fizetek, hogy utána ne menjen az oldal. Elnézést kért és mondta, hogy nem ér rá - hát én tuti többet nem fizetek rá elő. Most találtam valamit a Vatawaren, de ebből így kiszedni azért elég gányolásos. Jeppesenem és Flightdeck van, de az magától nem tervez, nekem kellene a pontokat beadni, de pont azokat nem tudom!
-
Geryson
addikt
válasz
Korcsii #4309 üzenetére
Én anno az államvizsgám időszakában annyit repültem, hogy csak na!
MÁS: ki mivel tervez útvonalat? Anno előfizettem erre a r*hadt Rfinderre (Asalink), de most megint nem megy a NAT és egyszerűen nem tudom, hogy mivel tudnék tervezni. Annyira egy hülye helyzet, merthogy a VARoute meg alig ismer útvonalat.
-
vzsolo2225
tag
válasz
Korcsii #4062 üzenetére
Na, úgy néz ki, hogy meg van a megoldás. Az index fórumon is felmerült ez a kérdés, és mint kiderült, a Malév gépekből hiányzik valami, ami a Wizz Airekben megvan, így a Malév Boeingok csak CAT IIIA-t tudnak a Wizz Air Airbusainak CAT IIIB-jével ellentétben.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Korcsii #4112 üzenetére
Ehh, nem jó oldaláról nézed, képzeld azt,hogy párás a levegő és egyből valósághű lesz.
Sajnos az egész FS-hez eléggé élénk képzelőerő szükséges,hogy valósághűnek lásd.
Hogy néznek ki a folyók, meg a reptereken a kiszolgáló járművek, stb.. Pláne mikor a buszok átcsavarnak egy-két gépen, vagy egymáson. Nálam pl. egyszer a pushback kocsi lazán kivasalta az ottragadt kalimpáló embert.Sajnos elfelejtettem megörökíteni..
Tehát kb. annyira valósághű az egész, amennyire azt akarod,hogy az legyen.. -
Geryson
addikt
válasz
Korcsii #4107 üzenetére
Nekem az egyik kedvenc gépem volt a 777 még az alap FS2000 vagy 2002 óta (nem tudom melyikben is volt benne először). Tartok tőle, hogy nem fogják amúgy tartani - ahogy ezt más is mondta. Én azért hagytam abba többek között a VA-ban való repülést, mert áttértem FSX-re olyan 2 éve és piszkosul hamar kiírták a PMDG oldalon, hogy "comming soon", de azóta csak egy kis mellébeszélés, de semmi, de még csak egy fotó sem! Na azért ez érdekes. Persze az oda van írva, hogy "amúgy ez nem egy v2 lesz, hanem piszkosul királyságos és csili-vili".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest