- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Aerosoft csak FSXre van és annál még a wilco is jobban ki van dolgozva. Már az alap wilco is jobb, az evolution gondolom meg sokkal jobb, bár azt nyílván még nem próbáltam, de, ami késik az nem múlik.

Ha használtál volna már iFly 737NG-t, akkor nem kérdőjeleznéd meg, hogy jó lesz e.
Nincs utastér FS9 alatt (azt hiszem azért mert elérték a polygonkorlátot a VCvel), FSX alatt nem tudom lesz e. Sokkal részletesebben van leszimulálva, mint a régi 737es PMDG, nyílván az NGX is részletesebb lesz, ellenben rohadt drága. iFlyból a 600-700-800-900-BBJ-BBJ2-BBJ3 együtt $54.95, PMDGből meg úgytűnik a BBJ nélkül lesz $90, azért az nem mindegy. Ki a harmadik, aki ígért? Ariane? Az már rég elérhető, ellenben egy rakás fos, nincs paint kit, a festésekért fizetni kell, a support szar és drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs utastér FS9 alatt (azt hiszem azért mert elérték a polygonkorlátot a VCvel), FSX alatt nem tudom lesz e. Sokkal részletesebben van leszimulálva, mint a régi 737es PMDG, nyílván az NGX is részletesebb lesz, ellenben rohadt drága. iFlyból a 600-700-800-900-BBJ-BBJ2-BBJ3 együtt $54.95, PMDGből meg úgytűnik a BBJ nélkül lesz $90, azért az nem mindegy. Ki a harmadik, aki ígért? Ariane? Az már rég elérhető, ellenben egy rakás fos, nincs paint kit, a festésekért fizetni kell, a support szar és drága.