Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Gizmo94
üzenetére
gondoltam már rá, hogy nem kéne akkor magamban tartani... viszont még csak a wilco 777-ese van meg, mivel csak abból nem töröltem az új kódokat (elfelejtettem), így most azzal kezdtem... igazából csak a két szárnyon lévő landing light-okat csináltam meg vele, a többivel nem akartam szórakozni... a strobe lámpáknál sszerintem nem ad annyi pluszt, de majd ma még lehet megnézem... csak mondjuk a pmdg-nél, ahol a szárny fel-le mozog, hülyén néz ki, hogy a lámpa meg egyhelyben marad... a lényeg, hogy az orrfutó világításáról lemondtam, így a panel.cfg-ben is jó a sima kód... (most nem tudom megnézni, sry)... pár gépet még összeszenvedek, aztán küldöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondoltam már rá, hogy nem kéne akkor magamban tartani... viszont még csak a wilco 777-ese van meg, mivel csak abból nem töröltem az új kódokat (elfelejtettem), így most azzal kezdtem... igazából csak a két szárnyon lévő landing light-okat csináltam meg vele, a többivel nem akartam szórakozni... a strobe lámpáknál sszerintem nem ad annyi pluszt, de majd ma még lehet megnézem... csak mondjuk a pmdg-nél, ahol a szárny fel-le mozog, hülyén néz ki, hogy a lámpa meg egyhelyben marad... a lényeg, hogy az orrfutó világításáról lemondtam, így a panel.cfg-ben is jó a sima kód... (most nem tudom megnézni, sry)... pár gépet még összeszenvedek, aztán küldöm