Hirdetés
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPEA
aktív tag
ha jól emlékszem ez az oldal volt, itt még 1 van készleten

Az erejével szerintem nincs gond, főleg az én szintemen (főleg F1 2024 és egy kis Dakar), inkább a finomabb részletek átadása. Főleg mondjuk hosszabb, néhány órás játék közben (pedig még hűtöttem is). Nagyobb bázisok nagyobb tartalékkal rendelkeznek, az "erő mellé jut lehetőség az út széli kavicsoknak is"
Mondjuk ez nem tudom, hogy repülős vonalon mennyire lehet valid, főleg a modern gépek esetében amik fly-by-wire..
De valahogy jobban vonz az AB9-es alap egy extenderrel arra rá a markolat. Mondjuk a toldóval is az a baj, hogy 40E-ért kapod a hosszabb utat / és persze a Z tengelyt, de akkor már inkább pedál. Jó lenne csak egy sima toldó, de hát ez van, majd talán csinál valaki hozzá.
A fő bajom, hogy nem tudom mennyit, mennyire használnám a szettet. Amúgy nagy repülés kedvelő vagyok, de mi mi van ha így PC-n nem jön át, aztán ott van az asztalra csavarozva 3-400K...
Mondjuk ez egy jó ár lenne az AB9-es szettért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- További aktív témák...
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondjuk ez nem tudom, hogy repülős vonalon mennyire lehet valid, főleg a modern gépek esetében amik fly-by-wire..