Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Nem szabadultok ilyen könnyen. Feltelepítettem a Budapest Airport scenery-t, de nem jelent meg a játékban (mondjuk nem szálltam fel, hogy körbenézzek, de kinézetre semmi sem változott). Aztán nyomtam neki egy uninstallt, és leszedte a teljes flight simulatort. Ilyen van?
Mielőtt azt mondjátok, hogy full béna vagyok (ami lehet, de azért néhány programot feltettem, és webfejlesztéssel foglalkozom) ilyennel még nem találkoztam.
Ha valaki használja ezt a kiegészítőt az elmondaná, hogy hogyan kell normálisan feltenni, melyik könyvtárba kell installálni. Én nem a flight simulatort sem az alap könyvtárba tettem, hanem a d meghajtó flight simulator mappába.
Gondolom emiatt van az a hiba is, hogy a pmdg boeing 737 ngx sem települ, mert nem találja a könyvtárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest