- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Nem szabadultok ilyen könnyen. Feltelepítettem a Budapest Airport scenery-t, de nem jelent meg a játékban (mondjuk nem szálltam fel, hogy körbenézzek, de kinézetre semmi sem változott). Aztán nyomtam neki egy uninstallt, és leszedte a teljes flight simulatort. Ilyen van?
Mielőtt azt mondjátok, hogy full béna vagyok (ami lehet, de azért néhány programot feltettem, és webfejlesztéssel foglalkozom) ilyennel még nem találkoztam.
Ha valaki használja ezt a kiegészítőt az elmondaná, hogy hogyan kell normálisan feltenni, melyik könyvtárba kell installálni. Én nem a flight simulatort sem az alap könyvtárba tettem, hanem a d meghajtó flight simulator mappába.
Gondolom emiatt van az a hiba is, hogy a pmdg boeing 737 ngx sem települ, mert nem találja a könyvtárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest