- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pluto1969
aktív tag
válasz
amargo #55808 üzenetére
Ne aggódj, az egyik legjobb ssd a ADATA XPG SX8200 PRO Dram-mal. Samsung nand az 1 tb és Micron TLC a 2 TB verzió. Semmi ok az aggodalomra, persze 1 mentés nem mentés, bármiről is van szó. Nekem is van belőle jó pár darab.SM 2262EN vezérlő, elég régi kiadás, de megbízható.
-
-
5leteseN
senior tag
válasz
amargo #55725 üzenetére
A jelenleg megvehető kategóriájú (csúcs-)technológia még nem tudja tartósan és megbízhatóan hozni a marketingeseik által
megadotttúlhangsúlyozott (és a mérnökökből kivert) sebességeket a korábban megszokott körülmények között(nincs venti, nincs hűtőborda, csak a megszokott "semmi").Szerintem a Józan Felhasználó (ha csak lehet, mint "Szerénységem"
), "rádob" egy 1-2€-s kis ventit, és "problem-solved"!
-
válasz
amargo #55724 üzenetére
Igen, az általad linkeltből halásztam ki, azért linkeltem így külön és írtam le a program pontos nevét is, hogy később is kereshető legyen.
Nálad lehet az is, hogy nem lesz szükséged új firmware-re, mert ezzel már jól fog működni sokáig. Egyébként sok új fw néha olyan dolgokat javít, ami csak egy adott hardverkörnyezetet érint.
-
válasz
amargo #55711 üzenetére
Kár, hogy nem támogatja a WD/Sandisk SSD-ket az LVFS, túl egyszerű lett volna. De amúgy gondolom futtattad a programot és ott látta az eszközt, csak nem volt frissíthető fw opció? Kb így, mint ennél az SK Hynixnál?
(ennél nincs elérhető fw, mert OEM és a különböző gyártók nem nagyon teszik elérhetővé a különböző fw-eiket)
De úgy látom, ebben a linkben van egy Samsunghoz hasonló boot iso-s megoldás. Ez akkor egyszerűbbnek tűnik, mint a nvme-cli app megoldása.
A WD nyugodtan berakhatta volna Win és Mac mellé az Western Digital Embedded Toolkit iso-t is.
-
válasz
amargo #55706 üzenetére
Ami viszont számomra kérdés WD-hez van linux-os firmware frissítő valahol vagy boot live megoldás?
Azt nem tudom, hogy WD-nek van-e boot iso megoldása, mint a Samsungnak, de NVMe SSD Linux blogban alul a #fwupd alatt találsz egy linket, abban vannak a frissítési opciók.
-
-
Ice&Lime
veterán
Köszi, jó kis oldalak ezek!
Kár, hogy a 120-as evo testjénél nincsen kiírva %-osan az eddigi elhasználódás.
(#6251) banánttészta: csak hogy mi legyen az elsődleges meghajtó a gépben. én így csináltam nem is olyan régen, hogy 1.ssd, 2.dvd-rom, 3.usb, és az utolsó hely volt a hdd és mentés, pesze ahci módban van az ssd, valahogy így azt hiszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Eladó egyben 17 db HDD
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest