- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Ez a terület nem ssd specifikus, ezért nem is érdekel.
Akit ez annyira érdekel, ezt miért nem lehet a 10 éve működő raid topikban intézni és miért itt kell lovagolni rajta?
Mivel te értesz a raid-hez és ezt hangoztatod is, akkor nem ártott volna segíteni az itt már pár napja szenvedő fórumtárson és persze átvinni a témát a raid topikba, mert ez a flash ssd topik, raidnak nem véletlenül van külön topik. -
Darth-anyán
tag
...szvsz a RAID0 semmivel nem kockázatosabb a sima egylemezes megoldásnál, mert mindkét esetben pontosan ugyanúgy egyetlen meghajtónak kell meghalnia az adatvesztéshez
Tévedés, a soros rendszer (amikor bármelyik elem kiesése végzetes a működés szempontjából) megbízhatóságát az egyes elemek hibamentes működési esélyeinek szorzatával kapjuk. Ha a két ssd hibamentes működési valószínűsége egyenként 0.999, akkor a kettő együtt csak 0.998001 lesz, tehát csökken, ami azt jelenti, hogy raid 0 kockázatosabb egy eszköznél.
-
Ice&Lime
veterán
Ez a téma a raid topikba tartozik, ott van a helye. Megmondom őszintén, sosem érdekelt a raid, mert feleslegesnek tartom és ezek szerint leragadtam a raid0-nál. Nem követem és nem is fogom követni ezt a területet, egyébként már párszor ezt jeleztem is, mivel az átlag ember számára kb. nincs jelentősége. Számomra jelenleg ez a téma kb. annyira fontos, minthogy, ha lesz, milyen lesz majd a win18. Akit érdekel ez a téma, az nyilván az itt szintén a ph-n 10 éve működő raid topikban fog róla érdeklődni, művelődni, beszélgetni és esetleg vitatkozni.
-
spanglee001
addikt
Az egész wint, a particiót töröltem\létrehoztam, hátha valamit javul és 8 szektor megjavult
És ha hibátlanmnak minősült, akkor miért van hiba
a scandisk lefut hiba nélkül, a hddsentinel meg talál 1 hibás szektort
csak számomra furcsa ez? eddig 1x volt régen hibás szektoros winyóm egyből cseréltem is. de ez ssd és drága a csere
firmware frissitéssel elérek valamit? vagy nem tudom valahogy eltüntetni a hibás szektort? nem fog terjedni vagy hibákat okozni? -
spanglee001
addikt
újratelepítés megvolt, 1 db hibás szektort talál már csak a 9 helyett.
a kondíció miért maradt 90%
"A merevlemez 16 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minősült." ezt írja, akkor mi a probléma, és hogyhogy megjavult 8 szektor, valaki segítsen, hogy mit tudok tenni pls. -
spanglee001
addikt
rendbe kell hogy legyen, mivel scandisk hiba miatt nem fut le az elemzés, ujrainditáskori scandisk lefut hiba nélkül bekapcsol a gép minden rendben van addig amig ki nem kapcsolom, akkor ismét el kell játszani
akkor gondolom kábelezés stb hiba nem játszik, ha az elemzés közben talál hibát, lehet kikapcsoláskor keletkezik valami ami miatt nem akar elindulni a gép
nncs valami elemzéses javítós progi ssdre, a scandisken kívűl? -
-
Doky586
félisten
-
Ice&Lime
veterán
Alignálás utólagos beállítása: az SSD tudástár cikkben.
-
zeusz55
senior tag
Ezt magyarázza már el nekem valaki hogy miért olyan kevés az induló ramod!? Egy nemrégi hozzászólónak is majd harmada volt a free ram a teljesnek, neked meg még annyi sem... mert a mérési értéked szerintem rendbe van sata 2n, a bootidővel van a gond, abba meg beleszólhat a free ram!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- 512 Gb-os NVME-k különböző árak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest