Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
RoboGoD.hu
csendes tag
Apacerből van 71xx meg 72xx. A 72-es a 230/200-as. Én a 7202-t rendeltem meg. 64GB. Az érdekes az, hogy a gyártó honlapján a 64GB-s, csak 230/150-es, de itthon minden kereskedő a többivel egyező sebességgel tűnteti fel. Remélem a gyártó téved, vagy én néztem be valamit. De mivel a Kingston nem szállít 64GB-st ezért bevállaltam. Az enyém az 57-es lesz. Remélem a héten megjön, mert kicsit későn rendeltem. Mondjuk a hét végén úgysem lesz időm átszerelni a gépet. Ha meglesz, majd letesztelem. A gyártó szerint TRIM-es. Megkértem az importőrt, hogy kérdezze meg, aztán javasoltam nekik, hogy tüntesse fel a specifikációban. Meg is köszönték, hogy szóltam. Gondolom azóta több kiskerben is megjelent, hogy TRIM supported. Ha kiderül, hogy mégsem, akkor én is szívok. De hát a gyártó csak tudja...
-
gg72
veterán
-
DV
senior tag
Azt a csoda Kingstont megveheted Intel X25-V neven (40GB, Trim), ha mar kaphato otthon. Kulfoldon mar a boltokban van.
Amugy egy sima SSD alatt a jMicron vezerlost erted?
Belinkelem az en eredmenyeimet, hogy konnyebb legyen osszevetni mas teszt eredmenyekkel.
#3401.Teszteleshez:
ATTO v.2.41
CrystalDiskMark 3.0 Beta 3
AS SSD -
canniball
nagyúr
Az SSD-k nagy előnye nem (feltétlen) az írás/olvasásban van, hanem az elérési időben. Szvsz SATA1-s notiban is dobna az "érzésen" (de persze az igazi az lenne ha konkrét tapasztalattal rendelkező valaki megírná tapasztalatait).
fagy53!
Köszi, a progi ezen része elkerülte a figyelmemet.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Crimson Desert
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)