Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Blaise
veterán
Egy friss Samsung 830 256GB ssd-re ezek jó értékek?
Köszi

-
Blaise
veterán
-
Blaise
veterán
Első mérésem a 40es Kingstonnal:

Ezek az értékek jónak számítanak?
-
Blaise
veterán
Végül megrendeltem egy 40gigás Kingston SSD-t beépítő kerettel együtt, remélem nem fogok benne csalódni.
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Elsősorban a Kingston 40gigás SSD tulajokat kérdezném:
Érdemes beleinvesztálni egy ilyen 40 gigás cuccba, hogyha Win7 rendszert szeretnék rajta tárolni? Hoz észrevehető gyorsulást mondjuk egy Samsun F3 winchesterhez képest? Mennyivel jobb érzés ssd-t használni ?

Ha jól értem akkor a fentebbi hsz-ekben leírt hekkeléssel aktiválható a 40es Kingstonokon a TRIM funkció?
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem szemezgetni az olcsóbb SSD meghajtókkal. Kinéztem a "közkedvelt" 40gigás Kingstont, ami ~25ezer Ft-ot kóstál. Ha jól vettem ki, akkor ez Intel gyártmány, és megszűnik a forgalmazása? Mekkora a gyorsulás Win7-nél egy Maxtor PATA wincsi után? Érdemes egy ilyenbe beruházni? (konfigom az adatoknál)
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest