- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Érdemes megvenni, tényleg csak annyi a dolgod, hogy felpakolod rá a W7-et és használod...
Eddig még nem jelezte itt senki, hogy bármi gondja lenne a 470-es sorozattal, a gyártó által megadott sebességadatokat hozza rendesen.
A C végződésűhöz járnak tartozékok, mint szerelőkeret, csavarok, kábelek, a másik kettőhöz nem. Másban nem találtam eltérést köztük. -
fagy53
nagyúr
Az nem csalás szerintem, csak egy okos művelet és megvan a haszna is...
A gond ott van, hogy ezt a pozitív dolgot, ami a felhasználásnak csak kis részében realizálódik, teljes mértékben marketing célra használják fel, nagy és vastag számokkal hirdetve ezt a tulajdonságot.
Általában véve nem jobb és nem rosszabb ez a vezérlő, mint az Intel vezérlői, inkább a Vertex2 meghibásodásai riasztanának el a vásárlástól és nem az adatlapok, ill. teszteredmények -
franc0
őstag
Hát ez az én tapasztalataim alapján pont nem így van.
Gyakorlati felhasználásban legalább olyan jó a Sandforce, mint az Intel. Viszont lehet olyan bencheket futtatni, ahol az ellenkezője látszik.
Hogy konkrétat is mutassak, ezekben a lényeges gyakorlati tesztekben minden esetben a Sandforce volt előrébb...Egyébként a tömörítés miatt kevésbé használódnak a cellák, így hosszabb a várható élettartam. [link]
@szimi57
Én a helyedben inkább örülnék. Lassacskán majd kérhetsz garanciában egy vadonat újat... -
Ist
tag
Korabban irtam itt neked teszt linket, azt nezted ?
Itt le volt tesztelve a vertex3 SATA II es SATA III modban is es ami igazan szamit a 4K ertekeben nincs sok elteres.
-
Ist
tag
Szinte semmi, de itt utana tudsz nezni. Downloads alatt a PDF-eket nezd at, abban vannak specifikacios infok.
Egyeb OCZ vertex2 es agility tipusokrol infok pedig itt.
-
franc0
őstag
120-as és nagyobb példányoknál már nem nagyon lehet észrevenni a sebességkülönbséget. 120 giga alatt egyébként az olvasás kevésbé, az írás sokkal lassabb. Szerintem nem véletlen, hogy Vertex3-ból már 120 gigásnál nem gyártottak kisebbet...
Ha érezhetően gyorsabbat akarsz egy 120-as Vertex2-nél, akkor muszáj lesz SATA3-ba és 120+ gigás Crucial C300-ba vagy Vertex3-ba invesztálni.
Utóbbi azért odaver. -
AtHoS
nagyúr
Szerintem itt vedd, ha már Pixmánia: OCZ SSD Vertex 2 SATA II 3.5" merevlemez - 180 GB 67 892 Ft ÁFÁ-val
promó kódot ne feledd használni
-
Ist
tag
OCZ honlapjan a "Specification" ful alatt van kint sebesseg adat, viszonyitasi alapnak hasznalhato!
-
Ist
tag
-
Ist
tag
Most ennyiert van.
En mult heten vettem, nekem tetszik, igaz csak SATA II-n tudom meg hasznalni egy jo ideig.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest