- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
Jelentem az Agility 3-nak nincs baja, kizárólag a 2.22FW megkavarta a HD Sentinelt. Kicsit hosszú, de bemásolom a fejlesztő levelét
Kedves ZozzHUN !
Köszönöm a riportot az AGILITY3 SSD-ről !
Igen, látom az állapot-változást a korábban tesztelt Agility3-akhoz képest.
Ahogy sejtettem, a 2.22 firmware hozhatta be azt, hogy az SSD kicsit
máshogy biztosít állapot-információkat, mint a korábbi firmware-ek és
ez megkavarhatja a programot. Mindenképpen a program következő
verziója már nem fog ilyen állapotot biztosítani.Biztosíthatlak, hogy nincs probléma az SSD-vel, nincs ok aggodalomra, de
ha gondolod, érdemes lehet tesztelni, csak kiderüljön, tényleg minden rendben.
Erre a legalkamasabbak a Lemez menü alatt található tesztek, ahogy itt is olvasható:
www.hdsentinel.hu/faq.php#testRemélem, tudtam segíteni.
Ha bármi kérdés felmerülne vagy segíthetek, kérlek írj!Üdvözlettel
Máthé János
fejlesztő -
Bodor
veterán
SATA2-vel mennie kell, úgysem a szekvenciális sebesség számít.
Alapból NE tedd fel az Nvidia Chipset drivert, csak ami kell belőle, és azt is egyesével kiválogatva, miután a WIN 7 felpakolta a sajátjait, mert avval elvileg mennie kell a TRIM-nek is, akár van AHCI mód a biosban , akár nem. Ha így teszel akkor még IDE módban is van TRIM.Egy kis olvasnivaló ezen az oldalon.
Idézet a cikkből: NVidia (NForce) - A bejegyzésem írásának időpontjában nincs tudomásom olyan driver-ről, ami támogatná a TRIM-et, ezért (ha időközben nem lett változás ezen a fronton), akkor a W7 AHCI driver használatát javasolom mindenképp
Ez csak egy általános leírás, nem minden alaplap esetén igaz, és nem minden típusú/verziójú vezérlőre sem.
Rendszerszinten nincs akkora jelentősége, hogy egy SSD meg sem közelíti az elvárható sebességét (ésszerű keretek között) SATA3-on, mert rendszerszinten SATA2 és SATA3 sebességet hozó SSD-k esetén sem lehet érezni szignifikáns különbséget OS alatt illetve a boot időben.
-
Szia!
Köszi, én is úgy emlékeztem hogy van ilyen garbage collector, de nem voltam benne biztos. Nem kellett frissítenem, alapból a D110225a firmware-rel kaptam. De persze ezt nem néztem meg, csak akkor jöttem rá mikor már összeszenvedtem a freedost meg a firmwaret. És kiírta hogy nem kell updatelni, mert már a legújabb van rajta...
üdv,
essexboy -
Geryson
addikt
Ne hülyéskedj, tiszta abnormális egy ilyen helyzet. Hogy engedheti ezt meg magának egy gyártó? Nem a 4-8 gigás szériáról van szó, hanem pont a drágábbakról? Az enyém történetesen 50 ropi felett van már, azért ezért járna is valami azt hiszem.
Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna ha nem csak a rendszer, hanem a dokumentumaim is rajta vannak...
-
boogie84
veterán
Mi a tapasztalatod a V100-al?? Azon kívül még KINGSTON 128GB SSDNow V SNV425-S2BN/128GB-t néztem. Ez is ugyan olyan kit lehet mint a tiéd. Távtartó sínek lehetnek hozzá?
Firmware update milyen esetben szükséges, vagy célszerű végrehajtani? -
DV
senior tag
Jo SSD-t valasztottal, arra figyelj, hogy win7-tel keszitsd el a particiot az XP-nek is es akkor jo lesz az eltolas. Nem gond, hogy nincs trim az XP alatt, mert az SSD firmwareben levo garbage collection majd karbantartja az SSD-t. Nem a trim miatt kell szabad helyet hagyni az SSD-n, hanem a Wear Leveling miatt, ami a cellak egyenletes alhasznalodasaert felelos. Win7 alatt eleg a win7 ahci drivere, de ha gondolod felteheted az Intel driveret is.
sfshad
MLC-s mind, SLC az nagyon draga es azt szerverekbe szanjak.
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged