Aktív témák
-
Ist
tag
válasz
Geryson #16058 üzenetére
Hasonlo eset nalam is volt 1x.
Ott szamos dolgot kiprobaltam, SSD kihuz bedug, masik gepben tesztel, de nekem felismerte, csak nem bootolt rola a windows7.
Majd ujratelepitettem a teljes rendszert az SSD-re, azota ismet rendben mukodik, mostanaban amint kijott a Kingston uj firmware egybol fel is tettem.
Masik gepben sem latszik az SSD-d ?
-
fanti
addikt
válasz
Geryson #16064 üzenetére
Szia!
Én kedden tettem föl az új fw-t a napra pontosan egy hetes meghajtómon (ugyanaz a tipus mint a tiéd és szintén ipon-os).
Szerencsére nekem semmi bajom vele, egy hétig ment az eredeti fw-el, de kissé beparáztam amikor olvastam a hírt.
Sajnálom hogy neked gariztatnod kell, mert a sok újratelepítés........beállítgatás.......Amúgy nem értem a dolgot.
A Kingston azt állítja, hogy a felsorolt tipusokon belül is csak kis százalékukat érinti a hiba.
Ez hogy lehet?
Ha egyszer mindegyiken ugyanaz a Mira gyorsítótár, JMF618 vezérlő és Toshiba memóchipek vannak akkor hogy lehet ez? Most vagy az egész széria hibája, vagy akkor nem értem.....A másik meg az, hogy a Kingston egy nagy multú komoly cég, és már elnézést, de mi a jó büdös francért adják ki teszteletlenül a meghajtókat?
Vagy ott is létszámleépítés meg forráselvonás van mint idehaza, és a mérnökök meg a tesztelők 2/3-át kirugták és akik maradnak azok meg nem győzik a melót?De útálom hogy majdnem minden ilyen teszteletlen szutyok......már lassan nem merek megvenni semmit!
Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest