- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
levykk #37840 üzenetére
akkor te egy nagyon fontos ember lehetsz, nagyon fontos munkával... nem is biztos, h a disznó pórnépnek szüksége van a gyöngyeidre.
megjegyzem, az igazán nagyon fontos emberek tartalékdarabot is tartanak a polcukon, klónozással, amire a szintén fontos embereknek kijáró backup szerverről kb. 10 perc alatt visszatolja az előző állapotot. -
whitehand
senior tag
válasz
levykk #37840 üzenetére
Nem arra vetted... hát mire? nem babusgatásrol beszélek hanem normál felhasználásról aki nem videovágásra vagy valami ilyesmire használja az a 300-400 tbot a büdös életben nem éri el a megbizhatóság meg nem ott kezdődik amit te irtál hanem ott hogy a vezérlő meddig birja akár a napi 24 órás használatot mert lehet hogy az irásban még bőven birná de a vezérlő megadja magát....de az sem lehet tesztelni mert egy apró hiba ami agyártás során történt az évek során kozhatja a vezérlőt mig egy hibátlan termék birja 3-4x addig az ocz nem véletlenül vállalt a termékére 5 év garanciát maradjunk ennyiben
-
deicide
veterán
válasz
levykk #37839 üzenetére
Szerintem nem így akarta fogalmazni. Inkább úgy, hogy lefossa, hogy valahol egy labor mélyén 300TB után a Vertex4 meghalt, mert még én is, aki akár 100GB-t is írok a Vertex4-emre naponta, 3000 nap alatt érem el leghamarabb a 300TB írást, addig pedig úgysem lesz meg. Tehát aki az alapján választ SSD-t, hogy 300TB írást visel el, vagy 1500TB-t, azt leginkább jelen helyzetben szőrszálhasogatónak mondanám, mint racionális döntésnek.
-
whitehand
senior tag
válasz
levykk #37810 üzenetére
ez ugy hülyeség ahogy van két ok miatt az ssdre nem irok napi szinten 1gigát se tehát az 400 tB mire kijön böven elavult lesz....2 az ssdék legritkább meghibásodási faktora az irás miatti hiba hanem a vezérlő szokott elszállni az esetek 98-99%-ban...mivel mire azt a 400 tb-ot kihansználom böven 10-15 éves lesz az ssd nekem az ssdém 1 év után halt meg a vezérlője... csere majd rá 1,5 évre széntén meghall a vezérlő de már a 2év gar miatt olyan árban cserélték volna amiért egy ujat kapok igy kuka a 2,5 év alatt a 2 ssdre 1 tbot ne irtam ebben biztos vagyok mivel a winfosok telepitése és a játékok cserélgetése biztos nem volt annyi
-
Aktív témák
Hirdetés
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest