- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
Aktív témák
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
DNReNTi #36633 üzenetére
Az nem kavar be ennyire. De megprobalhatod ujratenni a rendszert. Ha igy lesz, Windows 7-es telepitovel particionald es formazd ujra, s ne tegyel fel egyelore semmilyen drivert, ugy merj.
Ezert nem szoktak Marvell melle ajanlani SandForce-ot, mert hulyul a ket vezerlo, kosd vissza Intelesre.
Sot mi tobb, nezd meg HD Sentinellel is, hogy mit ir a TRIM-re. -
jim_raynor70
aktív tag
válasz
DNReNTi #36624 üzenetére
Azt kene kiprobalnod, hogy masik gepben hogy viselkedik. Mert egy 2500K-nak illene pofancsapnia annyira ezt a Kingstont, hogy durvan 20 MB/s-mal nagyobb irasi sebessegeket kapj.
Nekem ugy tunik, mintha a TRIM nem mukodne jol.
Ugye a BIOS-ban a PCH SATA Control Mode es a GSATA3 Ctrl Mode AHCI-re van allitva? Esetleg nezd meg, hogy a Marvelles vezerlon is ramatyabb-e az iras.(#36631) bandon: en csak linkelem a kollega priman megirt osszefoglalojat: [link].
-
Coolmat
őstag
-
Coolmat
őstag
válasz
DNReNTi #36605 üzenetére
Szia!
Ha érzésre teljesen pöpecül megy, akkor a benchmarkokkal nem nagyon érdemes foglalkozni. Azért hogy kiszűrjük mi is okozhatja:
- Biztosan Inteles SATA3 portra dugtad? A lapodon van Marvell vezérlő is, ami lassabb lehet ("Marvell 88SE9172 chip: 2 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3_5, GSATA3_6) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices").
- Ha Intel porton van, tettél fel hozzá Intel RST AHCI drivert, vagy MSAHCI (amit a Windows gyárilag feltesz) driverrel működik? Amit linkeltem az Ipon fórumba azt Intel RST-vel értem el, MSAHCI-vel nekem is karcsúbb a 4k írási sebesség: [link], [link].
- A legújabb 501-es fw van az SSD-n?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged