Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz
h1n1_900 #27361 üzenetére
Az hogy oda vannak dugva a vinyók az nem számít. Nekem is úgy van és semmi bajuk sincsen. Ugyanúgy mennek mintha IDE-re lenne állítva. A kékhalál meg első tippre azért van mivel gondolom anno a win-t a vinyóra IDE módban telepítetted. Ha utána átállítod AHCI-re akkor nem tud róla bebootolni csak ha megcsinálsz vmi registry trükközést vagy mit. Most pontosan nem tudom mert én friss OS-t raktam az SSD-re miután beszereltem. Amúgy ha jól emlékszem a ph-s tesztben le van írva, hogy mit kell csinálni abban az esetben ha a már meglévő rendszeredet szeretnéd átklónozni az SSD-re.
Egy kis guglizás után ezt találtam:
Az AHCI és az IDE mód között a teljesítménybeli különbség kicsi.
- Az AHCI mód lehetővé teszi a SATA busz közvetlen szoftveres elérését, ezáltal támogatva olyan funkciókat, mint a hot-plug (üzem közben cserélhető) mód, illetve a NCQ-t. (native command queuing).
De majd ha jönnek az ilyen téren profik akkor ha szeretnéd biztos jobban kifejtik a dolgokat vagy ezt helyreigazítják amit én írtam. -
jim_raynor70
aktív tag
válasz
h1n1_900 #27252 üzenetére
Nem kapsz egyikhez sem kulon programot, de nem nagy ervagas, szerintem. Az elobb is linkeltek par ilyen szoftvert, amivel meg lehet oldani a klonozast.
Tulajdonkeppen mindharom SSD jo rendszernek, sok kulonbseget nem fog erezni atlagos hasznalat soran, inkabb azon van a hangsuly, hogy utobbi kettore +1 ev garit kapsz es talan a Samsung 470-esre minimalis panasz jott a Kingstonnal szemben, ami a hivatkozott oldal forumjaban is lathato.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest