Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
Gabóka
üzenetére
Minden egyes Samsung termékhez tartozik az a gyári garlevél amit te is írtál. Enélkül egyébként semmit sem tudnál kezdeni a nagykerben sem, hiszen hogyan igazolod hogy meddig érvényes a garancia...
Az a sajtcetli amit ő adott a nagykerben semmit sem ér. Mellesleg megjegyzem, végképp nem etikus, hogy már eleve a nagykerbe küld, hiszen jól tudja, hogy ezek csak a viszonteladókat szolgálják ki, téged, mint végfelhasználót max Samsungos segítséggel.
Egy ilyen "bazárt" addig könnyű fenntartani amíg csak elad, onnantól hogy garanciát is kellene intézni, már költségesebb (magasabbak is lesznek az árak), ezért ezt próbálja elsumákolni azzal hogy gyártói garanciával megvezet téged. Ez szimpla átverés.
Értem én hogy az ár a legfontosabb, de azért érdemes elgondolkozni azon is, hogy plusz párezer forint megér-e 3 év nyugalmat
-
Balage76
senior tag
válasz
Gabóka
üzenetére
A véleményem az, hogy kb átvágtak a garanciával.Ez egy sajtcetli, nem garancialevél. Olyat kellett volna kapnod a termék mellé amit te is belinkeltél hivatalos jótállási jegyként, lepecsételve, kitöltve a vásárlás dátumával és a termék sorozatszámával.
Erre a termékre normális helyen vásárolva 3 év cseregarancia van. Nem egy év vagy 2 év. Ennyit csak a seftesek adnak aki abban bízik hogy nem hbásodik meg a termék, vagy ha igen, akkor a sok macera miatt egyszerűen inkább legyintesz, minthogy végigjárd az egész kálváriát.
-
-
válasz
Gabóka
üzenetére
Pontosan, ahogy nálam volt, ezért is felejtős, aki késik vagy kavar az nálam bukik. Asus táp meg csifi táp, még ha a bele egyforma akkor sem egy és ugyan az. Akkoriban más voltam, ma már az első zökkenőre felemelném a kezeimet, köszönöm nem. Vissza? Húúú ha, merész! Nincs gond, de tedd össze a kezed hogy jó legyen, én ha 10x nem voltam a 86-os busszal a világ végén tali miatt akkor 1x sem. De voltam én nagykerben is. Brrrrrrr! Párom is kb így van vele mert ketten vittük fel a 0 perces 5.1-et pestre ami eldurrant azonnal.
-
-
-
Balage76
senior tag
válasz
Gabóka
üzenetére
Ha elférsz 64 GB-on akkor egyértelműen sokkal jobb az SSD. Ha ez kevés akkor WD.
A 470-es kezd elfogyni már mindenhonnan, a 830-as pedig picit drágább, úgyhogy javaslom gyorsan dönts.
Részemről tuti az SSD-re szavaznék, így kb 9-10 hónap használat után. Ahol lehet cserélgetem a rendszervinyót SSD-re. -
jim_raynor70
aktív tag
válasz
Gabóka
üzenetére
Pedig nalam pont a filmek es a fenykepek emesztenek fel sok tarhelyet.
De ket Raptor (nem Veloci) utan is azt mondom, megeri a tobbletet az SSD. Viszont ha fontosak az adatok, foleg a csaldi albumok, en legalabb havi rendszeresseggel kikuldenem egy USB- merevlemezre oket...(#28490) fagy53: egye fene, rabolintok. Bar a V200-ast kisker boltokban, atlagosan 23-24 ezerert latom, s a vele nem egy lapon emlitheto konkurenseket 32-33-ert. Ez a kulonbseg baratok kozott sem 4-5 ezer, de tobben hivatkoztak 30 ezer forint alatt 830-asokra, m4-esekre, ugy meg valoban inkabb az epkezlab SSD jojjon (am attol is tekintsunk el, hogy a V200-ast is lattam 19-es cedulaval, az mar mas teszta, hogy bazarosnal).

-
SVLaller
senior tag
válasz
Gabóka
üzenetére
nem tudom, nincs olyanom. de nekem a Vertex 3-al sincs az égvilágon semmi bajom, ezért nem szimpatikus, hogy a kolléga ismeretlenül is fikázza.
#27655: Nekem speciel x64 Win7 van, + a szokásos programok + a BF3 a maga 12,5GB-jával és van még 28GB szabad helyem. Lehet mégis számít a Sandforce tömörítése?

egyébként ezt az "üresen hagyási szabály"t csak a Samsungnál láttam, az OCZ-nél speciel nem.
-
kerekfej
őstag
válasz
Gabóka
üzenetére
Samsung 470 és 830 széria megbízható eddig. Crucial M4 vagy újabb változatai is jó. Kingston V+ 100 volt jó amikor még 30000Ft körül volt de ebből is csak a 96GB-os verzió. G.Skill-el jó még, de sajnos nem találni olcsón jelenleg. Kingston-ból meg itt van a V200-as Sata3 széria amit még meg lehet említeni talán. A Plextor remek lehet, de az ára nagyon el van szállva.
-
kerekfej
őstag
válasz
Gabóka
üzenetére
Igen az, főleg tetőzi a helyzetet, hogy OCZ nem túl megbízható típus a topicot olvasva. Legalább 1.5 év garanciával érdemes csak használt SSD-t venni. az se mindegy hol lett véve, mert valahol problémákba (rosszabb helyeken) ütközik a garancia intézése (igyekszenek kibújni alóla lásd homar.blog.hu).
-
Bodor
veterán
válasz
Gabóka
üzenetére
Ha a jövőben nem váltasz sata3-as lapra akkor vedd az olcsóbbat, de egyébként a sata3-as sem lesz op rendszernek használva sokkal gyorsabb. A kiválasztott ssd-k tesztjeiben érdemes a 4K véletlenszerű olvasás értékeit összehasonlítani, amelyik a gyorsabb,az a jobb választás szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Crimson Desert
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...ennyi...használd sokáig

Ehhez a fazonhoz marha sok türelem kell ha garos gondod van. Én inkább eladtam a gar jogát mert a ****m kilett a pesti furikázásokkal. Nagy ívben elkerülöm, ellenben nem egy gazember, csak érdekes manus, életben is.
De ket Raptor (nem Veloci) utan is azt mondom, megeri a tobbletet az SSD. Viszont ha fontosak az adatok, foleg a csaldi albumok, en legalabb havi rendszeresseggel kikuldenem egy USB- merevlemezre oket...