Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
Aktív témák
-
cszn
őstag
Helyes! Használd egészséggel!
Egyébként én is most raktam újra a rendszeremet, mert volt már néhány megoldatlan gond vele, most volt időm rá aztán úgy láttam egyszerűbb lesz inkább újrarakni... (szegényem már RC upgrade óta bírta) Jó gyors volt a telepítés, meg a programokat is pikk-pakk lehetett rakosgatni. Egyébként gyorsabb nem lett az új rendszer miatt, de ezt nem is vártam.
-
cszn
őstag
50%
kb ugyanannyi esély van a meghibásodásra. Az SSD elhalálozás egy misztifikált dolog. Ha rendszergyorsításra kellene akkor az SSD a nyerő ez nem kérdés.
(#11598) -Solt- Garbage Collection. Lényegében ugyanazt csinálja mint a TRIM csak ez nem folyamatos hanem bizonyos időközönként lefuttatod és kész. Semmivel nem jársz rosszabbul (ha nem felejted el).
-
fLeSs
nagyúr
mit értesz erőteljes amortizáció alatt? csak mert azon az 1-2 emberen kívül akiknek az OCZ Vertexe állítólag gyorsan romlik - ami simán lehet hibás is - nem hallottam még olyanról, hogy leamortizálódott az SSD-je. 1,3 TB írásnál 2%-ot csökkent az állapotjelző kb. 3 hónap alatt, ha ilyen ütemben halad akkor még van hátra 150 hónapom, ami több mint 12 év. 12 év múlva hol lesznek már ezek az SSD-k? én arra sem emléxem milyen vinyóm volt 12 éve. azóta volt már milliónyi másik.
-
WiZARD
addikt
majd napi 60 forintot bedobok egy perselybe, és akkor 2 év alatt megvan az ára a mostaninak
ennél több elmegy minden hülyeségen. elavuló vga, cpu, ram, telefon, autó, stb
de hogy ne mondjátok, hogy szórom a pénzt, megpróbáltam most áttenni a vinyóra a chrome cache-t, de nem sikerült. :p
remote desktop clienst lelőttem, az nem kell mindig, de annál főleg nem értem mit ír ennyit... -
hool
aktív tag
Tróger?
De amúgy régi ph-sként gondolom visszaolvastad a legutolsó pár hozzászólást, amiben ugyanerre az ssdre kaptak sokan mások választVagy csak a kereső ugye..
Rendszer vinyónak ideális, ilyen áron meg bestbuy.
Élettartam nyilván a használattól függ, én abban bízok, hogy a 3 év garit kibírja.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elfelejtettem a film címét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iOS alkalmazások
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest