Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
hool
aktív tag
Szerintetek mennyire kivitelezhető ötlet ibm t42-be vagy ilyen korabeli PATA-s laptopokba ssd-t rakni?
-
hool
aktív tag
Tróger?

De amúgy régi ph-sként gondolom visszaolvastad a legutolsó pár hozzászólást, amiben ugyanerre az ssdre kaptak sokan mások választ
Vagy csak a kereső ugye..
Rendszer vinyónak ideális, ilyen áron meg bestbuy.
Élettartam nyilván a használattól függ, én abban bízok, hogy a 3 év garit kibírja. -
hool
aktív tag
Lehet keresni az adott topicon belül is, nem csak a fórumon.
Pl elég csak a kingston kulcsszóra rákeresned ebben a topicban.
Amúgy tényleg levették a könnyen elérhető menükből a 40est, ez is alátámasztja a pletykát miszerint már nem fogják szállítani.
Érdemes a googleban keresned ilyenkor, pl: SNV125-S2/40GB site:kingston.com
Kingston táblázat
geeks.hu teszt
legitreviews -
hool
aktív tag
Ebből belátásod szerint: SSD Windows 7 Tweaks
Én ezeket csináltam:Enable Write Caching csak az első pipát,Disable indexing,Disable defragmentation,Turn Off the Disk Defragmenter Schedule,Disable Superfetch,Disable the Page File helyett 200megára raktam,Disable Hibernate. -
hool
aktív tag
Szerintem meg butaságokkal ne vezesd félre.
Ez nem a jövő tárolója, ez a jelen rendszervinyója, összehasonlítani az árát a green vinyókkal szintén okos dolog!
Pagefilet 200megára kell levenni, indexelést, defragot kikapcsolni. Tényleg rengeteg, ezenkívül még 3-5 dolgot lehet.Lehet ssd nélkül használni pc-t, csak miután kipróbáltad vele, nem szeretnél visszatérni a seekelős, lassú hddkhez.
Biztos hatalmas tapasztalatod van hardverek terén, de talán ez is egy vélemény:
Anandtech:
"I still firmly believe that an SSD is the single best performance improvement you can buy for your system today. Would I recommend waiting until next year to buy? This is one of the rare cases where I'd have to answer no. I made the switch last year and I wouldn't go back, it really does change the way your PC behaves. " -
hool
aktív tag
Pontosan, a 40esre gondoltam

-
hool
aktív tag
Amit az ocz fórumon írnak, abból ki mit csinált meg?
-
hool
aktív tag
Ez egy lenovo a55 asztali gép, nem egyszerű ilyen szempontból.
Everest szerint:
Alaplap neve Lenovo ThinkCentre A55
Alaplapi lapkakészlet Intel Broadwater i946GZ
Jelenlegi vinyó: WDC WD15EADS-00P8B0 (1397 GB, IDE)
Korábbi vinyó, ami alapból volt: WDC WD16 00AAJS-08PSA0 USB Device (149 GB, USB)
Mindkét vinyó sata2-es, mind2 ideként futott, biosban hiába állítottam az egyetlen erre utaló dolgot, nem változott semmi.
Kinézett ssd: Kingston SSDNow V series 40GB SATA 2,5.
Ramot is most veszek, 4 gigát, elképzelhető, hogy váltok vistára/win7re ha az megoldaná, és számottevő lenne AHCIben az ssd. -
hool
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Xp-m van, és a hiába sata a vinyóm, ideként megy. (seq.ben kb 90-100at tud, azt mondták akkor nincs gond) Tehát nem AHCI módban megy, és vszeg az SSD sem fog, ha csak nem váltok később OS-t. Jelent ez lényeges lassulást vagy nincs jelentőseg, esetleg valamit nagyon félreértettem?

Köszi, bárki aki válaszol.
-
hool
aktív tag
válasz
Almaslepeny
üzenetére
Ha jól tudom intel belsős kingstonból is van nagyobb, nem csak a 40es. Talán 80 gigás, szerintem érdemes lenne azt megnézned.
-
hool
aktív tag
Sata1re vétek venni 40es kingstont szerintetek?
Vagy jól gondolom, hogy nem a 150 feletti részen fog múlni bármi is.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Gyúrósok ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagy csak a kereső ugye..