- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
lakisoft #39481 üzenetére
Tesztelési szempontból nézve a 4K-s R/W. Ez az érték van leginkább korelációban a boot idővel és az alkalmazás indításokkal. (persze az elérési idő is fontos, de az mindnél extrém jó)
Szerintem igen kevesen irogatnak napi rendszerességgel nagy file-okat az SSD-re ezért a max. átviteli sebesség másodlagosnak tünik.
-
janos666
nagyúr
válasz
lakisoft #38612 üzenetére
Nem igazán tudom, ezért is linkeltem hogy hozzászóljanak az okosabbak is.
Én a jobb oldali random data eredményeket tartom mértékadóbbnak a baloldali all zero mérésekkel szemben.
Ezeken annyi látszik, hogy lassabb lett a szekvenciális és 512K-s olvasás (és itt kicsit még az írás is), viszont 4K, főleg 4K QD32 esetén javult az írás.Tehát talán mondhatjuk, hogy kiegyensúlyozottabb lett a véletlenszerű írási sebesség, de az olvasás kárára.
Mondjuk lehet, hogy egy ekkora verzióugrás után nem ártana csinálni egy zerofill-t...?
-
vazzz
őstag
válasz
lakisoft #38572 üzenetére
Nekem Agility van, előtte Samsung 470, előtte Samsung pm810, előtte Adata s599. Gyakorlatilag semmi különbséget nem vettem észre, csak a tesztek mutatnak más számokat, pedig egyik sata2, másik sata3. Nem másolgatok naponta több száz giga tartalmat, így nem tűnik fel, hogy egy x gb-os állományt y, vagy y+5 másodperc alatt másol át. Győzzön az ár, szerintem az Agility3 120gb best buy.
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged