Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
A Kingston-ból notiba ne vegyél SV100-at, mert bár olcsóbb, de többet fogyaszt mint az SVP.
Ez a 425-nél is probléma, 40°C körüli hőmérsékleten mennek, míg a SVP100 10°C-kal hűvösebb, nekem mindkettő itt van a gépemben, tudom mit beszélek.
Amelyik jobban melegszik az általában többet is fogyaszt. Az SVP nem lóg ki a sorból, a ma kapható SSD-k átlag fogyasztását hozza. -
zetecR
addikt
Marginális különbségre a fogyasztás szemponjából szerintem se számíts a mai, modern SSD-k között keresgélve, azt vedd meg, amelyik szimpatikusabb vagy árban kedvezőbb.
A Tom's HW-en van fent egy jó 1 éves cikk még az első generációs SSD és noti HDD-k fogyasztás szempontjából történő összehasonlítása apropójából; na ott tényleg voltak jelentős diffik, de a mostaniak lényegében egyformák.
-
cszn
őstag
2,5" kell? Ha igen akkor Intel X25-M 120GB. A legalacsonyabb fogyasztása egyébként a SF vezérlős SSD-knek van (Vertex2 pl), de a gyakorlatban nem nyernél vele szerintem pár percnél többet, mert kicsit a különbség.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest