- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
Medical
aktív tag
-
mgabi
senior tag
válasz
petrusz82 #14760 üzenetére
Adata S599-t akarok én is venni. Lehet hülyeséget kérdezek, de a Sandforce 1200 vezérlő mivel tömöríti az adatokat, azok kevesebb helyet is foglalnak el a SSD-n. Tehát mondjuk 20GB adat tömörítve csak 12GB akkor ennyire adat lesz csak az SSD-n. Vagyis 64GB SSD re akár felmehet 120GB adat, ha jól tömöríthető. Jól értem?
Köszi a választ!
-
DV
senior tag
válasz
petrusz82 #14753 üzenetére
Nalam minden az SSD-n van semmit sem helyezek at sehova. Jelenleg ez az SSD-m allapota, kep, csak azert linkelem be, hogy lasd mar 7TB iras felett vagyok es az allapota 98%, szoval ezt az elettartam novelesi dolgot nem kell annyira tullihegni, az egesz az 1. generacios SSD-kel kezdodott, mert lassuak voltak, csak arra fogtak, hogy az elettartam noveles erdekeben... lehetne meg sorolni.
De hogy a kerdesedre is valaszoljak, itt biztosan megtalalod a valaszt. -
Medical
aktív tag
válasz
petrusz82 #13802 üzenetére
Szia, nekem is a laptopomba ADATA S599 128GB van, múlt év december közepén rendeltem, amit pár nap alatt le is szállítottak vidékre. Akkor az ára szállítási díjjal 62.500 Ft. volt.
Meg vagyok véle elégedve. TRIM-t természetesen támogatja. Nálam is win7 64bites verzió van rajta és jó pár program. Ég és föld a HDD és SSD között az utóbbi javára, pillanatok alatt fel áll a rendszer. A programok gyorsan be töltődnek és ez az előnye az SSD-nek. Az Op. rendszer telepítése gyorsan és zökkenő mentesen történt, szóval csak pozitívan tudok róla beszélni.
Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged