Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
-
Mivel a gyártó 535/480 MB/s sebességet adott meg, a mérésed eredménye meg annyi, ezért nincs más teendőd. (Max mérj egyet Crystal-al is, de úgy, ahogy korábban írtam)
Valós/életszerűbb sebesség nem lesz ennyi, mert a Sandforce dolgozik, de nem is ez a lényeg, így legalább tudod, hogy az SSD rendben van.
"8Gb memoriam van. Lapozofajlt teljesen kikapcsoltam, ahogy itt olvasgattam es persze hibernalast is?!"
Ha nem használod a hibernálást, akkor az egyértelmű, feleslegesen venne el 8G-t a kapacitásból a hiberfil.sys. A virtuális memóriánál megoszlanak a vélemények, több tábor létezik, Én abba tartozom, aki sosem tiltja le (függetlenül, hogy hány Giga RAM van a gépemben), ilyen helyzetben kihelyezem pl egy HDD-re és hagyom, hogy a méretét az OS kezelje (nem állítok be fix méretet).Ha gondolod, ettől eltérhetsz, én nem javaslom.
-
ATTO Disk Benchmark-al mérj, vagy ha Crystal-al, akkor All 0x00 módban. A tömörítést használó vezérlővel megáldott SSD-knél (pl SandForce) a Crystal-t így használd, ha a gyártó által megadott értékekre vagy kíváncsi.
(Az ALT+PrintScreen az aktív ablak "adatait" teszi a vágólapra, nem pedig a teljes képernyő tartalmát)
-
MrCsiT
addikt
A 14952-es hsz nem lehet válasz a kérdésre
-
Ist
tag
Az alignalast Te ellenorizted, ez Nalad rendben van ?
Aktív témák
Hirdetés
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged