Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
zetecR
addikt
-
MrCsiT
addikt
válasz
MrCsiT
üzenetére
..és egész olcsó az M4

-
Cadal
őstag
válasz
MrCsiT
üzenetére
Szerintem neked itt valami nem stimmelt a Kingstonnal. Az a 4K-s olvasás nem valami sok. Már csak azért is gondolom, hogy nálad volt a gond, mert más (intel rendszerben) magasabb értékeket ért el 4K olvasásnál. Pl: [link] De még én is a szutyok AMD-s rendszeremmel is jobb 4K-s olvasást értem el. [link] Szóval nem egyértelmű a dolog.

-
cszn
őstag
válasz
MrCsiT
üzenetére
Amúgy se jelent túl sokat, mármint ha az egész az SSD-n van, úgyhogy ha a temp vagy a mentések vannak csak rajta, szerintem elhanyagolható (nem észrevehető) gyorsulást eredményezhet csak egy játéknál. A lényeg, hogy az adatok 99%-át a vinyóról tölti be tehát nem tud gyorsulni.
(#14797) szab.tam Itt van egy jó verzió. Esetleg még annyit, hogy az alignálást úgy is meg lehet csinálni, hogy win7 telepítővel formáztatod és aztán rakod rá az előzőleg lementett rendszert.
Az általad leírt verzió is jó lehet ha csak fájlrendszert másoltatod vele nem a partíciót (nem tudom tud e ilyet amit te használsz). A lényeg hogy ha egyszer megvan az elcsúsztatott partíció akkor az max. formázva legyen vagy másolva rá, semmilyen partícióra ható művelet ne érje.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest