Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
proof88
addikt
Ezt viszont nem tudom...
Én anno úgy hallottam, hogy ez annyiból áll, hogy az SSD-nek kiad egy szabványos ATA-parancsot és az megcsinálja saját magát. Viszont SuperTalentnél is külön van a régi és új firmware-hez is ilyen nullázó progi, szóval ezek szerint nem mindegy, hogy mi van a kábel végén... bár ezek sztem megnézik h tuti jó-e a gyártó és a modellszám is, mint firmware ápdétnél.
Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én anno úgy hallottam, hogy ez annyiból áll, hogy az SSD-nek kiad egy szabványos ATA-parancsot és az megcsinálja saját magát. Viszont SuperTalentnél is külön van a régi és új firmware-hez is ilyen nullázó progi, szóval ezek szerint nem mindegy, hogy mi van a kábel végén... bár ezek sztem megnézik h tuti jó-e a gyártó és a modellszám is, mint firmware ápdétnél.