- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
Aktív témák
-
Antarctica
tag
Legjobb eleve AHCI-ben a telepítést végrehajtani, sok kellemetlenségtől óvjuk meg magunkat. Nekem 5 perc volt a 64 bites Win7 feltelepítése, kb újabb 5 percbe telt minden frissítés, szóval egyáltalán nem egy őrült feladat...Xp esetében ezek órák szoktak lenni. Ha én is ajánlhatok egyet, szerintem ezt se hagyjátok ki:
http://www.adata.com.tw/index.php?action=product_feature&cid=3&piid=33
Támogatja a Trim funkciót, a nand chipek az Inteltől valóak, sandforce-os, 3 év garis. És tényleg nagyon gyors
Van ám élet a Kingstone-n túl is, főleg azok után hogy nem kis gondok voltak az ssd kreálmányaikkal (rossz firmware kinyírta az ssd-t). Persze lehet frissíteni, de 100 felhasználóból 90 nem fogja.Illetve aki még telepítés előtt van: Én a win telepítésének idejére a Hdd-t kikötöttem a rendszerből

Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van ám élet a Kingstone-n túl is, főleg azok után hogy nem kis gondok voltak az ssd kreálmányaikkal (rossz firmware kinyírta az ssd-t). Persze lehet frissíteni, de 100 felhasználóból 90 nem fogja.