- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Antarctica
tag
Legjobb eleve AHCI-ben a telepítést végrehajtani, sok kellemetlenségtől óvjuk meg magunkat. Nekem 5 perc volt a 64 bites Win7 feltelepítése, kb újabb 5 percbe telt minden frissítés, szóval egyáltalán nem egy őrült feladat...Xp esetében ezek órák szoktak lenni. Ha én is ajánlhatok egyet, szerintem ezt se hagyjátok ki:
http://www.adata.com.tw/index.php?action=product_feature&cid=3&piid=33
Támogatja a Trim funkciót, a nand chipek az Inteltől valóak, sandforce-os, 3 év garis. És tényleg nagyon gyors
Van ám élet a Kingstone-n túl is, főleg azok után hogy nem kis gondok voltak az ssd kreálmányaikkal (rossz firmware kinyírta az ssd-t). Persze lehet frissíteni, de 100 felhasználóból 90 nem fogja.Illetve aki még telepítés előtt van: Én a win telepítésének idejére a Hdd-t kikötöttem a rendszerből

Aktív témák
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van ám élet a Kingstone-n túl is, főleg azok után hogy nem kis gondok voltak az ssd kreálmányaikkal (rossz firmware kinyírta az ssd-t). Persze lehet frissíteni, de 100 felhasználóból 90 nem fogja.