- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
Aktív témák
-
Barney™
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, van egy ocz ssd 64gb-os meghajtóm. Vásárlás előtt az eladó volt olyan kedves, hogy megengedett rá egy próba installt.. Sima 32-es vistát instalált rá, és hihetetlenül gyors volt a kicsike, pár másodper alatt bebootolt, indítópultban 20 alkalmazás szinte azonnal indúlt..
Magamnak 64 bites vistát instalálltam, először nem volt gond a gyorsaságával, azonban mikor instaláltam a SP1-et, már észrevettem, mintha belassult volna kicsikét.. Miután a többi HDD-met is visszakötöttem a lapra a bootolási időborzalmasan megnőtt.. Első kérdésem, hogy ez normális jelenség?? Csak akkor bootol gyorsan, ha nincs hdd kötve a gépre..
Ahogy folyamatosan instaláltam a drivereket, programokat, egyre lassabnak éreztem az ssd-t. Most már gyakorlatilag úgy bootol, mintha egy sima sata2 hdd lenne a rendszervinyóm.. De a legrosszabb még csak most jön: Néha meg meg akad az egész rendszer, forog a kis köröcske, nem lehet klikkelni.. aztán megy tovább minden. Office-t instaláltam éppen, és közben foobarral zenét hallgatnék, de nem tudok, mert meg-meg akadozik a zene.. Második kérdés: Ez lenne a laggolás?? Ha igen, mit lehet ellene tenni??
Bánatomban, felkerestem az ocz oldalát, ahol találtam egy performance optimalizálást:
[link]
Szinte mindent megcsináltam ami le volt írva, kivéve a secondleveldatacache állítást, superfetch nem futott a szolgáltatások között, és a virtuális memóriát is visszaállítottam, mert azt hittem azért akadozik a zene..Szóval lehet hogy ezekkel az állítgatásokkal rontottam el valamit??Segítségeteket előre is köszönöm..
Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- Western Digital Purple 3.5 6TB 5400rpm SATA3 256MB (WD64PURZ) új
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX) új
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest