- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Aktív témák
-
Sziasztok!
Elkezdtem olvasni az SSD-kről, ugynis itt az ideje, hogy beruházzak egybe. Már van kialakult kép bennem, de mint minden kezdő egy "új témában", kéremszépen a véleményeteket.
Egy 60 GB körüli SSD-t szeretnék venni. Egy Win7 64bit futna rajta, valamint 3ds max és photoshop. A lényeg, hogy gyk. rendszervinyónak, valamint grafikus programoknak szánom, és ide menteném a munkámat is (az utóbbi időben 5-700 megás photoshop fileokkal dolgozom, nem mindegy, hogy mennyi ideig ment a winyó...). Minden más hagyományos HDD-n lesz (ennyi meg elfér egy SSD-re, ami írtam).Ti melyiket ajánljátok? Kicsit belekavarodtam az MLC, SLC, stb. kusza hálózatába, először kingstont néztem, aztán V+ szériát, stb, egyszóval tanácstalanra keresgéltem magam

Ja, a keret 30ról indult, de már az sem érdekel, ha 40 lesz belőle, csak egy kompromisszumos megoldást szeretnék összehozni. Addig is olvasgatok tovább, a válaszokat pedig előre is köszönöm!
Aktív témák
- OLED TV topic
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- E-book olvasók
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest