- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
fagy53
üzenetére
Szerintem itt az SSD sebességén kívül 2 dolog van még, ami meghatározó szempont a valódi sebességben.
1. Hiába tud egy SSD 4k -ban 120 MB/s -ot, ha a CPU-RAM-SB közül valami szűk keresztmetszet. Láthattuk A tesztben, hogy egy Core i7 visszafogja az SSD -t.
2. Ha jól tudom, a fájlok betöltése úgy történik, hogy több fájlt egymás után tölt be akkor is, ha egyszerre kapta meg az olvasás parancsot. Pl. ha egy program betölt 10 fájlt, akkor azt egymás után tölti, sosem egyszerre. Ez jó azért, mert a HDD -k csak 1 fájlt tudnak egyszerre olvasni, így azoknak ez optimális, de nekünk rossz azért, mert az SSD tudna párhuzamosan is olvasni, ami miatt nincs kihasználva.
Így csak az okoz sebességnövekedést SSD esetében egy asztali gépben, hogy az egyes fájlok között nem kell akár 500 ms -okat várni, amíg a következő fájlt elkezdi kiolvasni.
Ezért felesleges nézegetni asztali gép esetében a QD32 és/vagy QD64 értékeket.Felhívnám egyesek figyelmét, a "tesztgyőztes" SNVP325 -re. Több tesztet néztem a neten mielőtt megvettem, és mindenhol az volt tapasztalható, ami A tesztben is. A szintetikus tesztekben legalul szerepelt, de amint elkezdték a valós használatot elemezni, feljött a dobogós helyekre.
Tessék, ennyi a QD32 -je
:Szerintem a Toshiba tud valamit, amit a többi gyártó nem, vagy egyszerűen ők nem a valótlan és/vagy feleslegesen nagy 4k sebességekkel marketingelnek.
Aktív témák
- Milyen Blu-ray írót?
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Viccrovat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ ingyen foxpost/ Steam Deck ready
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
: