- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutfile
aktív tag
válasz
szabo.csabi #631 üzenetére
kereső a barátod: [link]
-
RobexX10
aktív tag
válasz
szabo.csabi #622 üzenetére
Payment link-el nem próbáltátok? Úgy mennyit engedne vajon?
-
anadroid
senior tag
válasz
szabo.csabi #618 üzenetére
Tegnap futott bele egy hasonlóba az egyik ismerősöm. Lengyel zlotyban kapja a fizetését, és át akarta tenni a Revolutra, de 1200 zloty környékén megakadt. Ma este fogja újra próbálni a maradékot, mert 24 órás korlátot emlegetett a Revolut. 1 €= 4,29 PLN, tehát 280 €-nál állt meg.
-
bg24
csendes újonc
válasz
szabo.csabi #618 üzenetére
Hasonlóan jártam. Kaptam levelet a revaultól hogy figyelik a feltöltési szokásaim és úgy engednek majd egyre többet top-up olni. 1300€-t kellett fel nyomom. Négy nap alatt sikerült. Az utolsó top-up már 500€ volt az első meg 100.
-
KTU
addikt
válasz
szabo.csabi #614 üzenetére
Ahogy a végén írod.
Itt én is leírtam.
Annyival kiegészíteném, mivel a Curve árfolyamot nem lehet monitorozni úgy mit a Revolut-ot (beírod az összeget máris mutatja mennyit ad érte, sőt ez változhat másodpercenként),
Ezért Revolut-ba kell alul a "Payments" fülön "Payment link"-re kattintva, fizetési linket létrehozni, következő oldalon katt a "Request", beírsz az összeghez 1-et, a választasz devizát, és link létrehozása.
Ezt kifizeted Curve kártyáddal, persze ott magyar bankkártyád legyen beállítva, HUF terheléssel.
Így látod a deviza adott órában lévő árfolyamát, 1 HUF Fillérre pontosan.Azt hiszem instantwater említette ezt pár napja.
Már próbáltam HUF-ot bekérni, csak Revolut felhasználó fizetheti ki.
-
KTU
addikt
válasz
szabo.csabi #612 üzenetére
A MO.-i bankodnál mennyiért utalsz, van olyan bank ami jan. 1.-től 20 e Ft alatt nem számol költséget.
Revolut feltöltéshez Curve, ha nem azonnali, tudsz időzíteni a váltással, megvárod még gyengül a HUF, akkor még pár Ft pluszba is zárhatsz összegtől függően. -
takcslajos1
tag
válasz
szabo.csabi #610 üzenetére
Úgy tudom, kb. 310 HUF. De Revolutról ingyen.
-
válasz
szabo.csabi #551 üzenetére
16 nap
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
szabo.csabi #271 üzenetére
1% cashback at 3 retailers, choose from a selection of fantastic options. Introductory offer for 3 months.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest