Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hey noxwill, holnap nézed Civil War-t?
-
-
Pearce
aktív tag
SNOWDEN - Official Trailer - a dobókockás jelenet elég ötletes
Az Alien: Covenantből meg itt az első kép: [link]
A szereplőgárda jelenleg: Michael Fassbender (Prometheus), Katherine Waterston (Inherent Vice), Danny McBride (Eastbound and Down), Demián Bichir (The Hateful Eight), Jussie Smolett (Empire), Amy Seimetz (Upstream Color), Carmen Ejogo (Selma), Callie Hernandez (Machete Kills), Billy Crudup (Watchmen). via Filmbuzi
-
Dilikutya
félisten
A mángorlóhoz nagyon kellett Robert Englund rettenetesen ripacs alakítása, anélkül nem lenne olyan. Nem véletlenül van ott a hazai trash/vhs gyűjtögetős oldalakon.

El kéne olvasni az eredeti művet is, fura nekem, hogy annyi tűzrevaló King adaptáció van. Ha valaki az ilyeneket látja először, simán elkönyveli őt pocsék szerzőnek, bár azt sem értem, hogy készülhetett ennyi szemét. A 80-as években már ünnepelt bestseller író volt, mégis nagyon úgy tűnik, nem válogatta meg, kinek adja a filmes jogokat, és a vakszerencsén múlt, értő kezekbe kerül-e. A remény rabjaiból (nem láttam
) is készülhetett volna Zs kategóriás gumiszörnyes kacat, ha nem Frank Darabont, hanem pl. a Troma Pictures veszi kezelésbe. 
-
válasz
BITBOYS
üzenetére
Arra nem tudtam rávenni magam, hogy elolvassam. Filmet láttam még gyerekként, akkor fostam rajt és tetszett is.
Inkább a Setét torony szériát várom.
Ami könyvben nálam még többször olvasós volt, az a Rémület a sivatagban, na a film inkább volt felejthető... -
emiki6
veterán
Nos, akik hardcore Szirmai haterek, azok jó ha tudják, hogy ő lesz a bumerángmadár szinkronhangja az Angry birds filmben.

-
Dilikutya
félisten
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Igen is, meg nem is. Night Shift a novelláskötet címe, Graveyard Shift meg az egyik novella, abból készült film. Meg még jó néhányból, ebben a kötetben szerepel A kukorica gyermekei, A mángorló, A fűnyíróember, Kamionok, Néha visszatérnek.
-
brownus
veterán
ha van itt még tilos hallgató, akkor itt a lehetőség a támogatásra

-
atike
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Én úgy olvastam, hogy a King rajongók szerint ennek a könyvnek van a legvacakabb lezárása és éppen ezért a filmben más befejezés lesz, mint a könyvben.
Kíváncsi vagyok a filmre - én mondjuk ez a könyvét pont nem olvastam. Pedig olvastam tőle többet is, bár nekem inkább Dean R. Koontz könyvei feküdtek...
-
-
atike
nagyúr
A mobil trailer
Stephen King könyve nyomán... John Cusack, Samuel L. Jackson... Jónak tűnik.
Szerk: kicsit utánaolvasva már 3 éve leforgatták a filmet csak mindenféle gond volt vele, vágták ide-oda, nem tetszik stb... Érdekes lesz...
Lehet annyira még sem lesz jó... 
-
Dilikutya
félisten
Az ébredő Erő premier: izgatottan ülök a székemben, majd jön a forgalmazó logó (de fura volt, hogy nem a jól megszokott Fox induló szólt), aztán ahogy elkezd beúszni a Star Wars felirat, mögöttem a kiscsaj odaszól a társainak, hogy most kér egy fotót úgy, hogy látszódjon a logó a háttérben.

-
spiky03
veterán
válasz
lacy86
üzenetére
Hát igen.
Még csak megvenni lehet.
Egyedül a Sugárba lehet foglalni szerdára. De ott is már a jó helyeket befoglalták.
Én is várom, hogy feltegyék a csütörtököt, hogy lehessen fogllani, vagy akár meg venni mint a BvS-nél, mert akkor mennék és megvenném.
De sajna még semmi.
Csak az AK maratont tették ki, meg, hogy kapsz ajándék AK menüt ha mind a három filmre veszel jegyet.
-
Pearce
aktív tag

-
lacy86
addikt
Nah, mondom mar most lefoglalom 05.08.-ra a jegyet a Kapitanyra
Erre System error-ra dob ki ( minden idopontra )
Elvileg csak 05.02.-tol lehet foglalni elore
-
gyuromoj
veterán
Deadpool

Végre eredeti nyelven is meglesem. -
atike
nagyúr
válasz
BITBOYS
üzenetére
Ha hangosan táplálkozik a körülöttem lévő (szájban emészt
) az engem is zavar, amúgy nem szoktam én sem foglalkozni ilyesmivel. Az ellenben már erősen idegesít amikor meg kell vitatni (hangosan) az éppen a vásznon látottakat... ....és a bunkóság netovábbja, amikor telefonál (beszél) film közben és/vagy nekiáll emailezni, vagy facebookozni - mert hát ugye ezek egy film közben is halaszthatatlan dolgok ám... 
-
brownus
veterán
szánalmasak vagytok

-
lacy86
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Nem tudok mit csinalni ha szomjas vagyok
Lehet, hogy egy "rossz szokas" -> bar nem hiszem mert nem jarok mindennap moziba " csak " a jobb filmekre.
Ha vege a filmnek nem egybol a WC-re megyek mert nem kell meghugyoznom
Siman kibirom hazaig ( meg 20 perc kocsival )Amugy nem ertem miert olyan furcsa ez - nem csak en iszok ennyit mozi kozben - rajtam kivul meg nagyon sokan hoznak be ennyi uditot
-
Jim-X
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Meg a tesomekkal mentem el megnezni anno a Lethal Weapon 4-et. Nem volt pisi elotte senkinel se, mert szoritott az ido

Tesomek kirohantak az uccso 15percnel, en mondom akkor is vegignezem, ha behugyozok, de annyira lekototte a figyelmem a feszenges es a komcentracio, hogy semmi nem maradt meg az utolso 15percbol
Kifele a mozibol is egy elvezet volt menni...Mondjuk azoa se lattam a film veget... Annyira nem jott be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
Tudom, megint antiszociális leszek, de engem irritál a rágcsálás. A másé is, az enyém meg különösen zavar. Utoljára 10 éve vettem menüt moziban A Karib-tenger kalózai valamelyik részén a halálfejes kendő miatt. A pattogatott kukorica felét hazavittük, a végén már úgy kellett sietni a kólával, mert a papírpohár nem 2,5 órás filmekre volt hitelesítve. Hosszabb filmre max egy fél literes valami, annál több nem esik jól, 2 óra alatt fél liternél többet csak sörből tudok meginni.
Az ébredő Erő közben az első nézéskor meg se bontottam a Kinley gyömbért, annyira magába szippantott a messzi-messzi galaxis. A másodiknál kellett innom, mert előző este koncert volt, és diszkréten másnapos voltam.
-
brownus
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
beszéljünk arról is, hogy ki pisilt már be egy-egy hosszabb film alatt? főleg ha vígjáték volt..
én nem, csak kérdem

amúgy meg a film előtt el kell menni wc-re, ha van inger ha nincs. ez alapszabály! mint egy randi előtt is kivered, nem?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De nem érted, hogy erről havonta kell beszélni minimum egyszer, mert különben összeomlik a topik a tér-idő kontinuumban??
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
lacy86
üzenetére
jó, lássuk egyenként:
A nagy popcornt egyedul beverem, arra meg inni kell
oké. én is beverem.. persze. kell az
De mindegy mert megoldom mashogy
de mit máshogy??..
majd 1 liter kólaszirupról beszélünk, azt a polgárháború alatt magadba zúdítod, mint niagarat, de ez neked nem lesz elég. neked méég ezt máshogy kell majd ezek után megoldanod..
Asszony taskajaba berakok meg egy 0,5L uccsit
és így fogod ezt megoldani, hogy egy nyomorult fél literes üdítőd még musthave alapon be kell vinned a polgáráborúba, anélkül te ezt nem fogod végigvinni. meggyőződésed, hogy az a kis szar, fél literes cukros löttyre még feltétlen szükséged lesz fiatal szervezetednek, - miközben - a kukoricás doboz már kiürült, és vasember a padlón nyögdécsel.. -
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Arányosság fogalma ismeretlen a büntetési tételeknél a filmforgalmazóknál? Ha valaki neked ugrik egy kapanyéllel, nem darálhatod le egy M134-gyel. Minek kell büntetni szerencsétlent, akik végigszenved ilyen szart még azzal is, hogy késik a film a moziban?
-
AD4MINATOR
nagyúr
vagy lehet ilyen dancso-szirmai félék miatt büntetik Mo.t
más elképzelésem nincs 
Amúgy a "The Boss (2016)" sikerült megnéznem nemrég....és tényleg kihagyható. A legviccesebb rész benne a stáblista alatt lévő bakik... nos ez elmond mindent a filmről... KBell cuki, de nem menti meg a filmet ő se.
-
atike
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen, innen kerülnek ki az égetett koreai és orosz feliratos kamerás csodák ez teljesen egyértelmű....

-
Pearce
aktív tag
válasz
spiky03
üzenetére
Ááá, Vasember hogy néz ki
meg a többiek is. Egyedül tényleg Fekete Párducnak sikerült úgy 1 az 1-ben legyártani a kinézetét.És ha már Civil War, jött egy 30 mp-es promó plusz Pókember jelenettel: [link]
Más:
"Bár úgy volt, hogy Steven Spielberg új filmjét, A barátságos óriást nálunk is a világpremierrel egy időben, vagyis június 30-án hozzák a mozikba, végül a film csak augusztus 25-étől lesz látható a magyar vásznakon." via Vox
-
spiky03
veterán
válasz
üzenetére
Én olyat nem használok.

Nálunk DIGI van, simán csak koaxal a tv-be, nincs semmi egyéb kütyü hozzá szerencsére.
Ilyen lesz az Amerika Kapitány: Polgárháború menü a moziban
Szerencsére a Sugárban is lesz.

Igaz egyedül Fekete párduc néz ki jól, a többi olyan fura.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
12percenként volt kb reklám. mértem kb a harmadik után direkt, hihetetlen. de volt annyira jó a film, h még így is maradtam, régen láttam már az elsőt
pohár emeljük a színvonalat, még feljebb? : ) -
gmx9
aktív tag
Két horror ezúttal.
Tales of Halloween (2015)
Igazából erről azért írok, mert a legutóbb látott horror is hasonló, csak kisebb költségvetésű. Több részre van vágva a film, különböző történeteket mutat be, és ezek lehet hogy kapcsolódnak később egymáshoz. Többnyire elvoltam vele, a látvány nagyon jó, jók a maszkok, a sztorik érdekesek. Néhol humorosabbak, néhol letaglóznak, pl. volt egy történet, aminek a végén azért pár percet néztem magam elé.
6/10
Holidays (2016)
A fent említett sémához hasonlóan itt is történetek vannak, viszont kifejezetten a különböző ünnepekre fókuszálva (Halloween, karácsony, St. Patrick's day, húsvét, stb.). Nem lesznek táncoló csillámpónik a képernyőn, nem egy hányás és undorító pillanat vár minket. Az alapötletek nem tűnnek rossznak, kreatív lehetne, de egyrészt borzasztóan rövidek a részek, másrészt nem fejezik be őket, tehát csak felvezetik az adott ötletet, sztorit és mikor csinálni is kéne vele valamit, akkor elvágják. Ezek a legnagyobb gondok vele. Humort próbáltak még belevinni, de nem igazán működött az sem. Egyébként elég low budget film, a maszkok és trükkök ehhez képest nagy százalékban teljesen jól néznek ki.
Azért az utolsó történetet úgy ahogy végighúzták, és az számomra ütött is. Ha valaki bírja a horrorokat és az abszurd helyzeteket, azt érdemes megnézni, mert egyszerre beteg és vicces a maga módján.
Összességében ha valaki több történetre vágott horrort szeretne, a fentivel sokkal jobban fog járni.
4.5/10
-
spiky03
veterán
Aki akar jövő hét szerdán egy kis Amerika Kapitány maratont akkor gyorsan látogasson el a Sugár mozi honlapjára.

Leadják a 3. rész előtt az előző két részt is, igaz csak 1-1 időpontban így eléggé véges a befogadó létszám, mert mind a két részt kisteremben vetítik majd.Remélem csütörtökre is lehet majd a héten foglalni, vagy venni, mint a BvS-nél, mert sajna szerdára már a jó helyeket lefoglalták.

-
cyberkind
félisten
Hú emberek, ez a Dínó tesó - The Good Dinosaur nagyon durván jól néz ki, ha nem tudom hogy "rajzfilmet" nézek akkor a tájképeknél nem jöttem volna rá hogy ez csak "rajzfilm", durva amit a Pixar tud.

Filmként semmi extra vagy meglepő nem volt, ezerszer ellőtt klisék és sztorielemek voltak de jó volt kikapcsolni, nem is vártam mást, jöhetne már a Toy Story 4 és társai.
-
atike
nagyúr
Siettem és az autocorrect dolgozott a fejemben

-
-
atike
nagyúr
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha még 1,5 után a stáblista alatt is szürcsölni akar akkor hadd tegye, na... saját mozit nem tud kibérelni, így ha neki nem elég 1L kóla akkor vesz még vagy becsempész valamit