Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Na ha ez nem kamu, akkor ritka mázlisták...
SW VIII díszletek testközelből...

-
Cola111
aktív tag
Mission: Impossible - Titkos nemzet
Izgalmas, pörgős, popcornmozi. Úgy hat, mintha az első és a negyedik rész nagyon jól működő keveréke lenne. Várom a következő részt.
10/8
-
gyuromoj
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Forog az Alien: Covenant (itt van a többi kép is)
-
Dilikutya
félisten

-
Dilikutya
félisten
Sausage Party előzetesében a Ryan közlegény partraszállása valami zseniális.

De látom, Rogen projekt, akkor ezeknek nem elgurult a gyógyszerük, hanem épp ellenkezőleg, megtalálták az Ekit.

-
Dilikutya
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ettől még nem lesz hitvita. Értelmesebb, mint azt olvasgatni, hogy Oscar díjas 1/10-eket moderálnak ki innen.
-
eeXaa
addikt
Jagten 2012
..komoly film komoly témával... remek bepillantást ad abba menyire félre lehet értelmezni információ morzsákat, ezt az emberek milyen könnyen tényként kezelik, ill. törnek pálcát mások élete fölött... viszont szerintem a film nem volt kerek egész... ilyen módon azt mondanám hogy perfekt volt, de így is mindenképpen ajálott...szeintem sokkal jobban ütött volna, ha a film végéig maga a néző sem tudta volna hogy bűnös e a főszereplő.. ill, hogy a végén a lány bátyja, a barátjaival hangosan nevetve, és kiméletlen arcal felváltva kivégzik a főszereplőt, majd ezután derülne ki vhogy, hogy ártatlan volt.. -
emiki6
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Megfelelő felügyelet mellett nem lesz baj, legalább tanulunk valamit. Akit nem érdekel az meg átpörget.
Persze ha ez nem fér el itt, akkor nem írtam semmit.
-
Pearce
aktív tag
'Fruit Ninja' Movie in the Works (Exclusive) - 'Zmeeeg
"The game that has over 1 billion downloads will be adapted into a live-action family comedy."
-
-
Pearce
aktív tag
Independence Day: Resurgence | Extended HD Trailer #3 | 2016 - eléggé el akarják adni nekünk a filmet /közel 5 perces előzetes/
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows | Trailer #4 | PPI
"Jó hírünk van. Eddig úgy volt, hogy Magyarországon augusztusig kell várnunk a Star Trek Beyond premierjére, de most kiderült, hogy már július 21-én érkezik hozzánk a film." - via Vox
-
Bad Pritt
félisten
Beauty and the Beast Teaser Trailer
Emma Watson kalandja Simbával és a CGI háztartási eszközökkel.
-
Bad Pritt
félisten
Ez nagyon nem egyszerű... A New Hope kicsit másképp.

-
cyberkind
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Én még elvagyok most is, tuti tetszeni fog a film.

-
kstcsk
tag
emiki-nek is válasz:
Igen, csak nem ésszerű, sőt, teljesen irracionális a rabló fél kockázatvállalása, ha egyszer már egyszer a "kezében" van a technika, hogy blokkolja a képességeiket. Tételezzük fel hogy elfogyott a varázspor, de akkor meg elrabolnak 3 mutánst és leszálláskor az első dolguk volt kikapcsolni a hálót, ahelyett, hogy benéztek volna a helikopterbe? Akkor láthatták volna hogy potyautasok is vannak... -
LOTR
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
érdekes, hogy milyen címmel vetítik, ennek az eredeti címe The Way Back, ami a megtörtént eseményeket feldolgozó, 1956-os The Long Walk c. könyv alapján készült
bár ha ez volt az első szinkronos vetítés, akkor lehet ezért váltottak a magyar címén is
amúgy eredeti nyelven is nagyon jó, a történet meg még inkább megdöbbentő, főleg, hogy ha a valóságban, is hasonlóan történt -
Tibiajax
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
naa, nem is, rosszul emlékszel.. csak a fekete csajtól

-
Bad Pritt
félisten
A felújított Ben Hur halál komolyan csak hétköznap fog menni a mozikban? Kinek vetítik, nyugdíjasoknak?

-
Tibiajax
nagyúr
tegnap este az m2/ Petőfi-filmklubban ment az Út a szabadságba. virágboltban csak felirattal van fent, én viszont a túlélőfilmeket inkább szinkronnal szeretem nézni, ezért is volt apropó az első hazai szinkronos vetítése a filmnek
nagyon kiváncsi voltam, lesz-e olyan jó, mint az etalon Ameddig a lábam bírja filmremek. szerencsére nem kellett csalódnom, hasonlóan epikus mozi, a szibériai (majd mongol) pokolból, amit két lábon szelt át a maroknyi lágerbe deportált szökevény
8/10 -re jutalmazom a filmet, és köszi m2 -
Dilikutya
félisten
válasz
fateless
üzenetére
Bár a Da Vinci-kódot sem tartom különösebben jónak, de hadd védjem meg a filmet és regényt a bibliai hűséggel kapcsolatban. Ott épp az volt a lényeg, hogy egy olyan kérdést boncolgatott, ami a Bibliában nem, vagy épp nem úgy szerepel, ez a filmből is kiderül, tehát nem akarja a Bibliát máshogy beállítani. Viszont Jézus és Mária Magdolna kapcsolata régi téma, a Bibliáról pedig érdemes tudni, hogy mivel válogatott írásokból áll össze, a legkevésbé sem tekinthető hiteles forrásnak. Nem is biztos, hogy minden rész akkor keletkezett, amikor az történik, amiről szól, másrészt a régi történetek változhattak az évszázadok során. A Biblia csak a Krisztus utáni első évszázadokban állt össze, és sok benne a régebbi esemény, másrészt mivel válogatott anyag, értelemszerűen kimaradtak azok, amik valamiért nem illettek a képbe (pl. az apokrif írások, egyesek korábbi Biblia-változatokban szerepeltek még), illetve minden bizonnyal változtattak is sokat a szövegeken.
Az Egyiptom istenei nem is akar hű lenni a mitológiához, különben nem halandó istenek ülnének a trónon. Egyébként mint film, elég csapnivaló, teljesen függetlenül a történelmi és/vagy mitológiai hűségtől.
-
marilllyo
veterán
Igen! Sőt nekem a második múmiát (főleg a poénok terén) gagyibbnak és erőltetettebbnek éreztem.
Ami engem zavart benne az az, hogy Jamie Lannister maradjon a Trónoknál. Nem egy über színész...de a trónokban egész otthonosan..átéléssel mozog. Itt eléggé alul teljesített. Sőt a verekedős jeleneteket sem éreztem olyan hitelesnek vele. Gerard mondjuk ebben hibátlan.
Volt is vele egy interjú a P.S. I love you kapcsán, hogy egész "pályafutása" legnehezebb jelenete az abban a filmben lévő táncizós scene volt. Valahogy úgy mondta, hogy "Ha futni kell, ugrani, lőni, bármi...mondjátok és csinálom... abban jó vagyok. Csak táncolni ne kelljen".
A másik dolog meg ezek az "transformers-ektomorf ikonok". Az már picit túlzás volt.

Viszont a két főszereplő nő.....csodálatosan szépek.
Szerintem... -
devil-k
nagyúr
Sajnos, ennél az X-mennél már az előzetesnél lehetett tudni, hogy egy kaka lesz.

-
ben11
őstag
X-Men - Apokalipszis
Sajnos hasonlóan gyenge lett, mint a First class. Súlytalan volt az egész, nem érte meg az árát.
Higany mentette meg nálam az egészet. Miatta 6/10. -
Szerintem is felesleges egy hollywood-i filmtől a bibliai hitelességet elvárni. Nem hagyott maradandó nyomot bennem se ma Exodus, sem a Noah, de megnéztem, tetszett, egynek jó volt és kész.
Azt viszont nem tartom bajnak, ha kihangsúlyozásra kerül, hogy ezek a filmek távolról sem hitelesen követik a Bibliát. Már amikor a Da Vinci kód ment a mozikban, akkor is rengeteg embertől hallottam, hogy nem is tudták, hogy így van a Bibliában, de az említett két film kapcsán is ezt hiszik nem csak a fiatalok, a felnőttek is. Én ezt tartom szégyennek a filmek kapcsán, de ez a nézőket minősíti. Sajnos az ostobaság divat, így rengetegen vannak, akik látnak egy filmet, majd az abban látottakat tényként kezelik, a kalandfilmet pedig dokumentumfilmként. Persze olvasni, tájékozódni képtelenek (nem csak a Biblia kapcsán). Ilyenkor értem meg, hogy a házi víziló milyen telitalálat volt anno.
-
eeXaa
addikt
válasz
marilllyo
üzenetére
Szintúgy, de nekem már a tréler felkeltette az érdeklődésemet... az meg hogy itt enyire savazzák sztem nincs igazán alapja... bármilyen hasonló stílusú filmhez mérve sztem világosan látszik hogy megállja a helyét... gondolok itt, a két BF es Mummy-ra, A Prince of Persia-ra, v. pl. a John Carter-re..
-
emiki6
veterán
"antium is a very dense, artificial, iron-based alloy that is virtually indestructible."
Oupsz, ezt nem tudtam, azt hittem valami külön elem, mint talán a vibránium, de hogy vas alapú ötvözet, azt nem gondoltam volna. Gondolom akkor még ha minimálisan is, de mágnesezhető. Szegény Wolverine...
-
emiki6
veterán
Magnetó a mostani szériában csak a ferromágneses fémeket és vegyületeket tudja idomítani/hajlítani? Az előzőben szériában ugyebár még az adamantium se okozott neki nehézséget (amit nem is értettem, mivel így a neve értelmetlenné vált).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kstcsk
üzenetére
X-men spoiler
A képességek addig nem működtek csak amíg az elektromosság be volt kapcsolva. Felszállás előtt kapcsolták be, valszeg lekapcsolták mikor leszáltak. Onnantól teleportálni tudtak már. ___
Zootopia
Ez igen jó volt, kellett most egy ilyen animációs film. Az utóbbi idők egyik legjobbika.
Flash a végén. 

-
emiki6
veterán
válasz
kstcsk
üzenetére
szvsz ugyanúgy, ahogy addig, láthatatlanul kisurrantak, kiteleportáltak. Nekem amúgy nagyon tetszett. Higanyszál hozta a formáját. Egyszerre volt epik és poénos. Ez az időbelassításos dolog elég ütős, ha jól összerakják és itt nem volt ok panaszra, ismételten. Csak az ő szólója miatt már érdemes megnézni...

-
kstcsk
tag
X-Men - Apokalipszis
Már rég volt olyan hogy ne keserű szájízzel álljak fel blocbuster (főleg a mustár, khm, amerika kapitány) után. Most sikerült. Többnyire biztonsági játékot játszottak ehhez illő sablonossággal, de ettől függetlenül hangulatos volt, úgy elröppent a 2,5 órás játékidő hogy észre sem vettem. Külön piros pont mert nagyon jól bántak a sok szereplővel. 1-2 kisebb/nagyobb wtf-ot még el tudtam volna képzelni. 50 milliós kérdés, spoileres:
a helikopterből - ahol ugyebár egy mutáns képessége sem működött -, hogy szökött ki észrevétlenül árnyék és a slepp? javítsatok ki ha tévedek, de ez nekem elég nagy failnak tűnik... -
devil-k
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én is szeretem. Egyetértek. Nem vagyok nagy animációs film rajongó, de a Lecsó óta nekem ez a favorit. A többi szir-szar meg sem közelíti ezt a mozit. Nem lenne rossz, ha esetleg lenne mondjuk 2. része. Én látnék benne fantáziát.
-
emiki6
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak nekem tűnt így, hogy a filmben
, mint az előzetesben?lassabb a lajháros rész 
-
Dilikutya
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A lajháros előzetesen jókat röhögtem, hozza a film később is azt a szintet?

-
AD4MINATOR
nagyúr
Zootropolis - Állati nagy balhé (2016)
ZootopiaA hihetetlen mennyiségű részletektől majdnem elájultam
Komolyan mondom, jelenleg ez minden idők legjobb & legkidolgozottabb animációs nagyfilmje. Végre a nyuszi tényleg a fülébe dugja a fülhallgatót, a szemek, kezek/lábak és bundák animációi is eszméletlenül jól le vannak animálva. A történet is izgalmas, csavarokkal és poénokkal teli. A megfelelő emberi-hangokat is megtalálták a egyes állatokhoz, kevés de jó éneklés van benne Shakira által. A sok kicsi utalás más filmekre, stb. pedig már csak tényleg hab a tortán.Ezt bizony tényleg szívből ajánlom mindenkinek 0-99 éves korig
Ha ez nem tízpertíz a maga kategóriájában, akkor semmi se az.10/10

-
aizen92
addikt
-
Dilikutya
félisten
Valamelyik nap vacsora közben elkaptam a Terhes társaság előzetesét, jópofának tűnt. Délelőtt meg is néztük ma. Rengetegszer látott klisék, Robert Downey Jr. és Zach Galifianakis viszont jól feldobja ezt az ártalmatlan haver-road movie-t. A film humora az intellektuálistól távol áll, de aki látta a rendező/író, Todd Philips valamelyik korábbi filmjét (Cooltúra, Sulihuligánok, Másnaposok), az tudja, mire számítson. Vannak azért komolyabb, súlyosabb pillanatok, de alapjában véve másfél óra röhögés.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A Hercules szerintem bőven vállalható, ha azt a szintet megüti, tévében jó lesz.
Mondjuk a Sziklát jobb színésznek tartom, mint Gerard Butlert, és nem azért, mert a Szikla annyira jó lenne. Bár azokban a szerepekben, amiket bevállal, jónak mondható, jobban elvisz a hátán egy filmet, mint Butler. -
Pearce
aktív tag
-
Antraxon
csendes tag
Sziasztok!
Már kb 3 éve láttam egy filmet,a címére nem emlékszem, de megnézném újra.
A film egy kertes házba játszódik egy házaspárral, és éjjelente valami démon megjelenik a házukba, van hogy csak az ajtó csapódik be, van hogy padló nyikorgás, máskor pedig lerángatja a nőt/férfit valami az ágyról, és elkezdi húzni, de nem látszik semmi.
Később bekamerázzák a hálószobát, de amikor visszanézik nem látszik rajta semmi csak hogy magától becsapódik az ajtó stb.
Ha jól emlékszem a vége felé elkezd égni lent valami, vagy papír vagy csillár, ja meg kérnek segítséget egy tapasztalt embertől, hogy a ház van elátkozva vagy mi lehet a baj.Nem tudtok címeket mondani hátha az az? Thriller szerintem
-
-
Bad Pritt
félisten
Attól még nem lesz jó, hogy egyedülálló a témaválasztását illetően. A karakterek bárgyúk, egysíkúak, a főszereplő srác nagyon gyengén adja elő magát, mintha ezeket a mai huszonéves srácokat futószalagon gyártanák egy-két kivételtől eltekintve. Gerard Butler képtelen kiszakadni a leonidászi ordibálós melldöngetős karakterből, Jaime Lannister viszont jól hozta a szerepét. A történetnek nincs igazán mélysége, plusz azért nyilván nem kell mondani, hogy nem ebből a filmből kell egyiptomi mitológiát tanulni, gyakorlatilag a jól ismert sablonokat ráhúzták erre az egyiptomi témára.
A CGI-jal nekem sem volt bajom, szerintem sokat políroztak rajta a trailerekhez képest. Nem egy complete waste of time, ezt a címet idén meghagyom a Ghostbusters-nek, de nem érzem jobbnak az általános bukott vagy épp csak nyereséges felejthető fantasy-knál, mint a két Titán film (azokat ennél jobbnak tartom), Hetedik fiú, Jupiter felemelkedése, Hercules, meg effélék. Exodushoz, Noéhoz nem hasonlítanám.Megvolt az új X-Men is, hát ezt nem fogják kitenni az ablakba a készítők, tipikus esete a sokat akar a szarka mondásnak. Majd ha többen láttuk, lehet róla beszélgetni.
-
eeXaa
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
...nem értem miben is sülyedt ilyen mélységekbe.. az addig ok hogy blockbuster meg popcorn movie, de én még nem láttam jobb filmet ennél ami az egyíptomi mítoszvilágba ilyen könnyen fogható betekintést adna... normális forgatókönyv, szinészi teljesítmények, cast.. és valljuk be igen látványos is...
Ha mondjuk ilyen mítoszos filmel kellene párhuzamot vonni, akkor akaratlanul is a Thor filmek jutnak az eszembe, az elmúlt pár évből... nna azok pl. űbergagyik a Gods of Egypt mellett..Egyultal ismét megvédeném az Exodus-t, szerintem szintén egy normálisan megcsinált profi film... és nem igazán érdekel hogy menyire hű a bibliához... ott van pl. a passio ami a vatikán jóváhagyását is megkapta... és ki a fene nézi??? Ugyanakkor ott a Jézus utolso megkisértése amit viszont kiátkoztak, és hatalmas blaszfémiának van a mai napig elkönyvelve, mégis ez a filmtörténeti remekmű amit szinte bármikor megnéz az ember... márha nem hithű keresztény

-
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
Azok közt is van butább és együgyűbb. Ennek az Egyiptom isteneinek sikerült eragoni mélységekbe süllyednie.
Amúgy én azt nem értem, hogy ezeket a folyékonynak tűnő, fényes felületeket miért erőltetik ennyire? Laikus szemmel a T2 óta nem fejlődött a technika, a Gömbben is olyan volt, a Mátrixban is, aztán a Hófehér és a vadászban is, meg most is. Csak most már elég gagyinak hat a többi effekt mellett.
-
törölt tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
De hát a popcorn filmek nagy része ilyen. Sorozatokról már nem is beszélve.
Ezért nem értem. -
Magnum_
nagyúr
Ride along 2
Holnapra mar elfelejtem, de szorakoztato volt.
-
dokee78
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
eeXaa
addikt
válasz
lionshamlet
üzenetére
...sztem csodát remélni ettől a filmtől, hogyis mondjam...
..viszont sztem elég korrekt volt... én jól szórakoztam... -
törölt tag
válasz
dokee78
üzenetére
Az a film még rosszabb.
Elodie Yung? Komolyan? 10 percet ha képernyőn volt és ez a pozitívum?
Te is ékes példája vagy annak, hogy miért nem kellene használhatatlan és off off off off off off off off off off infókkal teleszemetelni egy topikot.Gagyi és sok CGI?
Mesélj. Hogy oldottad volna meg ezt a megjelenítést CGI nélkül?
És mi volt benne a gagyi?
Hajrá, várok egy legalább 50 szavas kifejtést tőled is. Csak hogy legyen valami hasznos a topikban. -
Magnum_
nagyúr
Gods of Egypt
Felenel abbahagyva. Es nem a gagyi cgi miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztanemjóját...