Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Melyik a Hivatalos Warner Bros Twitter?
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
Hát erre már így nem emlékeztem. Csak hogy Afrikában voltak.

Amúgy: The Dark Knight Returns borítókép és egy kép a trailerből. Ha ilyenekkel lesz tele, akkor nyert ügyük van, minden geek maga alá fog élvezni.

-
dokee78
félisten
Végre megnéztem ezt a Batman v Superman Comic Con trailert!
Nagyon komolynak tűnik.
Hát lehet erősebb lesz,mint az Avengers.
Gal Gadot de dögös,jól áll neki az a ruha,tetszik ez a "darkos" hangulat,mind a Batman,mind a Superman filmekben. (Zack Snyder,Nolan filmekre gondolok.)
Olyan gyerekmesének tűnik mellette a Marvel világ,mondom ezt úgy,hogy Marveles vagyok.(Lehet csak voltam)
Ezzel a darkos vonallal odavernek a Marvelnek!Jó lenne,ha magasabb kor besorolást kapna.
Volt korábban linkelve kép milyen Marvel és DC filmek jönnek/vannak tervben a jövőben,valaki tudná linkelni?
-
spammer
veterán
válasz
bAtt001
üzenetére
A sorozatot anno szinkronnal néztem és az teljesen okés volt. Hajdú Steve féle Ari pl. állat volt, de Hamvas Dániel hangja is hasonlít az színész eredeti hangjára, Drama szinkronja is hozta a suttyó formát. A filmet még nem láttam, de a hangok ugyanazok, remélhetőleg nem lett szar sem.
-
Bad Pritt
félisten
Megnéztem most a Man from UNCLE új előzetesét, továbbra is nagyon várós, de amit észrevettem: amikor ketten ülnek az asztalnál, Cavillnek egy hajtincse mintha szándékosan nem lenne hátrafésülve és belelóg a homlokába. Apró fricska, amiért egy másik szerepénél figyelmen kívül hagyták a tradíciókat?

-
Bad Pritt
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
Van ötletem, de csak teória és abszolút nem illene bele a filmbe.
Egyszerűen túl sok utalást tettek ebben és a Suicide Squad előzetesének végén Jason Toddra. Itt volt ugye a ruha kiállítva Joker feliratával, a "You left your family die" üzenet egy az egyben az A death in the family sztorira utalhat, ami Jason Todd haláláról szól, plusz a sivatagi környezet, mivel abban a sztoriban Robin asszem Afrikában ténykedett épp, mikor Joker elkapta. Ami reálisabb:
Luthor ügyködött valami eldugott sivatagban, az S-jeles katonákat ő bérelte fel, hogy ezzel ássa alá Superman amúgy is gyenge tekintélyét. Batman pedig megy nyomozni. -
Bad Pritt
félisten
-
Ace owner
addikt
Entouraget látta valaki? Nem találtam róla véleményt a topikban. Most fejeztem be a sorozatot, jó lenne lezárni még most amig friss az élmény

-
brownus
veterán
ash vs dead
jesus , cantwaitmost nézem ez sorozat lesz, bocsi
-
-
spiky03
veterán
Ha esetleg valaki vesz még BD-ket rajtam kívül.

Xpress akciók -
Dilikutya
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Az nem dráma.

-
cyberkind
félisten
-
.LnB
titán
Itt a 6. hozzászólás! -> [link]
Nem én voltam!

-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Kösz, ezt láttam. Azért is kérdeztem, mert elég sok mindent láttam, de hátha tud valaki olyat, amit még nem.
Pl keleti filmek esetén gyakori, hogy vér folyik szerelmi ügyek miatt.
-
muratomi1
senior tag
Tavalyi film de csak ebben az évben tudtam megnézni: rossz szomszédság. Eléggé lehúzták a kritikusok meg ugy alapjáraton mindenki de szerintem nem több annál amit akartak
ti láttátok már? -
ígyvanferi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jól áll neki a halál. Elvont is, szerelmi háromszöges dráma(?) is, vér is folyhatna benne épp, bár ha jól rémlik, konkrétan nem folyik, viszont nem '70-es évek.
-
-
spammer
veterán
A The Hateful Eight várós, abból jöhetne már inkább valami trailer.
A Superman v Batmantől nem szartam be, pont ugyanolyan rombolós, látványra meg pózolásra gyúró, erőltetett, cgi szutyoknak tűnik, mint a MoS, csak pont egy Batmannel lesz jobb az előzőnél.
-
LOTR
addikt
válasz
üzenetére
nekem meg stipistopi rövid hajjal is

ti meg megtarthatjátok Megant és Scarjotitt írják, hogy: why they chose 2:1 for Jurassic World
ha valakinek nincs kedve fordítgatni: szimplán egy köztes megoldás, ami pont jó/megfelelő is -
eeXaa
addikt
Escobar: Paradise Lost 5/10
Unbroken 4/10 -
pohár
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
a fene tudja, hogy miért volt feltűnő...

csak ugye mentek a trailerek félhomályban, ilyenkor látod a vásznat is még, aztán mindig elszélesedik a kép a film kezdetével, hát most csak lestem, hogy miért nem, aztán ma eszembe jutott, és meg is lett a válasz...
-
pohár
félisten
jut eszembe, jól tévedek, hogy a Jurassic World 16:9-es képarányú volt? csodálkoztam is, hogy nem olyan széles a kép, látszott a vászon jobb és bal széle

-
törölt tag
Insurgent
Nem volt ez olyan rossz. Vannak benne üresjáratok az tény. Lassan indul, aztán akció. 10 perc semmi, majd 10 perc akció. Aztán a második óra már sokkal jobb, de az egész annyira kiszámítható, hogy a vége már nem okoz akkora élményt, mint eredetileg kellene.
A látvánnyal viszont minden rendben, nagyon jól megoldották a különböző részeket, nagy plusz pont a 16:9-es képarányért.
Tris nem tetszett rövid hajjal, sőt, úgy az egész film alatt nem nagyon tetszett. Nem is értem mikor szoknak már le arról, hogy valaki ollóval nekiáll levágni a haját, majd a vége egy tökéletesre vágott frizura, ráadásul ilyen körülmények között. Four meg kicsit háttérben volt, ráadásul a szerelmi szál annyira semleges volt, hogy semmi pluszt nem adott hozzá a történethez, néha még sajnáltam is.
Szórakozásnak jó volt, senki ne várjon nagy durranást, a zenék tetszettek, várom a folytatást.
-
muratomi1
senior tag
sziasztok
Tegnap megnéztem az új előzetest a BvS-ről. Nekem nagyon tetszett annak ellenére, hogy a Nolan filmek nálam eddig az etalon és kb tegnapig fújoltam Batfleck-re, meg am se tetszett annyira a Man of Steel. Kb olyan érzésem volt mint a Thor-nál mert sajnos előbb láttam az Avengers-t meg a Thor 2-t mint az első részt.
Én nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem eddig az összes marvel film tetszett, még Tobey pókember filmjei is, bár így utólag tényleg nem egy csúcsfilm de annak idején az volt. Nagyon várom már Ant-man-t, gondolom ezt se szúrják el mint ahogy az előző filmeket se. De a Fantastic four nagyon nem jön be.... Kicsi huszárok, kosarasok adják ki magukat tudósoknak. Nagyon nem tudom szeretni az ilyen színészeket.
És igen, várom már Gambit-et, Civil war-t, de a legjobban az X-Men: Apocalypse-t. Ha láttátok a Comic-Con-on készült fotókat akkor értitek. Mióta új filmeket csinált Singer azóta rajongója vagyok
Képregénybuzi vagyok, ez van, ja és a Green Lantern-t is bírom nem tudom ti miért nem, meg Ryan se.. pedig jól megoldották, nekem nagyon tetszett a film és a mai napig meg tudom nézni. -
Soucaller
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Wat ?

-
Na, a sok fos között bearcátlankodnék, és kérnék ajánlást valami elvont szerelmi háromszöges drámára, lehetőleg a 70-es évek érájából. Ha vér is folyik benne, az nem probléma.

-
Soucaller
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hát mit mondjak ez egy Deadpool film, ha ismered az alapkaraktert akkor tele lesz béna poénokkal mint a trailerben mert maga a karaker ilyen, a képregényekben az animált sorozatban és a játékban is.
De ez egy R rated film lesz úgy hogy már megéri meg nézni mert nem PG13...

Ryan Reynolds killer mint Deadpool nagyon érzi ez a karaktert látszik a traileren is. -
-
BITBOYS
addikt
Ma este: SuperTV2 22:15 Watchmen: Az őrzők
-
w333
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Már az előzetesek is mozisak ? eszméletlen ....

-
Soucaller
tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Na meg a Deadpool előzetes valami hatalmas.
Please Don't make a super suit Green or Animated

Ha valakit érdekelne Deadpool Előzetes. (szar a minőség)
-
-
Soucaller
tag
válasz
devil-k
üzenetére
Elvileg levetítettek belőle, vagy 5-6 percet + trailer.
Tarantino elég old schoolra vette a figurát mert maga a film karácsonykor fog debütálni de valami régi metodikával filmezi tán (mint a Ben Húr stb.) és maga a normális kiadás az meg Januárban lesz.
Kíváncsi vagyok ejej.
(#70623) cyberkind
Már olyan dolgok is felkapódtak itt ott hogy Joker a Suicide Squad ban Jason Todd ot kínozza (Robin, Nightwing)Tán lesz valami össze kötés a két film között...

-
devil-k
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerintem inkább a laza vagyok, de szétesem multimilliárdos arc vagyok stílusa miatt szerethették őt a filmben. Bár lehet, hogy volt 1-2 hatásosabbnak tűnő belépője, de nem is tudom... Furcsa arcberendezkedése van Bale-nek. Ben Affleck pedig nagyon annak a megfáradt figurának tűnik... Számomra legalábbis.
(#70621) Soucaller
Elhiheted nekem, hogy én jobban várom az új Tarantino filmet, mint ezt a sok vackot.
-
Soucaller
tag
Mindenki elvan foglalva a szuperhősökkel én csak itt ülök és várom a
The Hateful Eight
szivárgást vagy bármit...(Na jó azért az X-men Apocalypse ról is várok valami trailer.
) -
Dilikutya
félisten
válasz
Magnum_
üzenetére
Szereted, nem szereted, lesznek még más Batman filmek is. Ahogyan képregényben sem csak Frank Miller sztorija létezik. Ben Affleck filmje is más lesz, már a Dawn of Justice-ből is átjön, hogy az általa alakított Bruce Wayne nem egy playboy, mint Bale volt, nekem inkább a Michael Keaton féle felelős üzletember ugrik be róla. Gyanítom, a saját filmjében is ez lesz.
-
törölt tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Testicles with teeth?
Áááhhhh
A végén még kiderül, hogy a zöld helyett jobban áll neki a piros.
-
james001
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
HYPE

-
Dilikutya
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos
üzenetére
Ez rohadt jó lesz.
Nem is tudtam, hogy a tesztanimációt is beleteszik végül a filmbe.
Na meg ugye ott van Kolosszus is, lesz vajon másik X-Men-es cameo?#70612) gerii
Az megvan ugye, hogy elvileg a Comic Con-os trailereket nem lehet kamerázni.

-
gerii
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Amúgy azon beszarok, hogy a nagy geekeknek nincs egy normális telefonjuk amivel tudnának fhd-ben videózni, ehelyett az elmosódott szar helyett...
-
callmeakos
veterán
Van itten Deadpool tréler. Igaz hogy kamerás a javából, de legalább átjön a hangulat. Nem lesz itt gond

[link] -
LOTR
addikt
válasz
Magnum_
üzenetére
sajnos akkor el kell szomorítsalak, a Batman-filmek már az 1940-es évektől jelen vannak, és a Nolan-féle változat is csak egy volt a többi közül, valamint, ilyen hozzáállással létre sem jött volna a TDK trilógia, hiszen biztosan vannak sokan, akiknek jobban tetszettek a korábbi verziók valamelyike
azt gondolom, legalábbis remélem, hogy nagyon is jó lesz ez a Zack Snyder változat, főleg, hogy Superman is benne lesz
-
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Hú. Van egy agyonmitologizált, jelképezett film, és bedőlünk egy a saját temetése után kávézó Bruce Wayne-nek, akit az elkeseredett Alfred lát valahol, és oda se megy? Na neeee.
Még akkor inkább az, hogy valóban katapultált, és sose tér vissza, de az, hogy eltemetjük, és visszajön kávézni...
Egyébként nem emlékeztem erre a részre, amikor kijött DVD-n, megnéztem, meg is vettem később, de azóta se láttam újra. De a két Joel Schumacher féle Batmant igen!
-
törölt tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Az utolsó rész utolsó 5 perce. 4:21-nél kiderül

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
Hol is van a filmben, hogy Bruce Wayne nem halt meg?
Ezt nem tudom értelmezni teljesen, végignézted a Risest? Csak mert a végén elég egyértelmű, hogy nem halt meg.

Neked hiányzik a plusz, millió másik embernek nem. Ez egy ilyen biznisz.
A Dawn of Justice egyetlen szempontból fog kiemelkedni mind közül: nem Vasember, Amerika Kapitány, Thor, Flash, Shazam meg hasonló másod-harmadvonalbeli karakterek fognak bohóckodni a vásznon, akiket igazából ez az egész cinematic universe mánia emelt ki a rivaldafénybe, hanem a három legismertebb és legolvasottabb képregényhősből kettő ugrik egymásnak. Sőt, ha Wonder Womant is idevesszük, akkor ötből három. Kis túlzással erre várt a világ geek fele 75 éve.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hol is van a filmben, hogy Bruce Wayne nem halt meg? Kicsit sok a belemagyarázás abba a trilógiába, úgy látom, még mindig tart a hype. Annyira hiányzik belőlük az a plusz, ami egy 8/10 fölé emelné, kezdve a jó karakterekkel. Bane a valaha volt legjellegtelenebb Batman-főgonosz a moziban, de Jokerre sem mondanám, hogy hanyatt vágom magam neki. Korrekt, jó akciófilmek, de semmi több. A megjelenésükkor is így gondoltam, meg most is.
A Dawn of Justice előzetestől sem csurgott a bokámra semmi deréktájról. Kutyaközönséges popcornmozi lesz, ami nem baj, csak nem kell többet belemagyarázni. Mint egy Bosszúállók, az is szórakoztató, látványos, de semmi több. Én így nézem a többi Marvel filmet is, és nem is lett tőle semmi bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De ráveszem őket valahogy hogy felirat nélkül nézzük meg..

Nagy reményeim vannak vele kapcsolatban, lévén a Nolan féléket nagyon szerettem, remélem ezzel se lesz gondom, hiába más. Eleinte Ben Affleckre is húztam a szám, de mostanra már meggyőzött.

akkor megint lesz vagy 50 perc reklám