- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SKYROB
tag
Tokok és fólia már e-bay- én is kaphatók elég jó áron...
-
SKYROB
tag
Nekem majd ezek kellenek. Van más színben is.(L:/dl/upc/2024-07/26/68926_ciwkabsv4koyp2yt_1000000024.png)[kép](/L)
-
SKYROB
tag
Amazonon egyre több színben van. Ha megjön az átlátszó sarokvédős , rendelek színes keretü átlátszó hátlaput.
-
SKYROB
tag
válasz
kbyte1024 #517 üzenetére
Köszönöm az infót. Közbe rendeltem amazonrol átlátszó tokot. Amint megvan készítek képet mennyire gusztusos vagy gusztustalan. Meg rajta leszek 3D nyomtatottat készítetni, de véleményem az, hogy nem lesz olyan mint egy gyári, majd meglátjuk csak jussak el odáig. Találtam érdekességeket hátlapra plusz nyomtatott marhaságot...azt is megnézem
-
SKYROB
tag
Fekete színben 8/128 elvileg most elérhető!
-
SKYROB
tag
Most nézem, hogy emelkedett az ára.... 80999ft. Vagy eddig is ennyi volt rendelés véglegesítésnél?
-
SKYROB
tag
Sziasztok! Valami gusztusos átlátszó tokot tudtok ajánlani. Amazonon néztem , de onnan még életembe nem rendeltem, de ha jól látom nem minden esetbe küldenek kis országunkba. Még az "üvegfólia" ok....érdekel plusz védelem kamerára is
-
SKYROB
tag
válasz
kbyte1024 #444 üzenetére
Én is csatlakozok NFC hiány ellen.Engem kikészít wallet fizetés. Munkám és barkácsolásaim során hihetetlenűl lekopnak az újjaim és ott szerencsétlenkedek fizetésnél...köszönöm nem kell, nem fog hiányozni. Másra az életbe nem használtam.
Most készülök lecserélni , /jövőhéten jön/a Samsung A72-t /több mint 2 éves készülék/ ...nem mai készülék, de halálosan meguntam. valami újra vágyom...ez megadja. Figyelemmel kísértem eddigi készülékeiket és meggyőztek. A 2a nagyon szimpatikus lett volna, de olyan kellett ami árban verhetetlen és vicc , de amennyiért eladom a régi készüléket nem sokal kellett megtoldanom. Nekem mint átlag felhasználónak egy ilyen csere remek lehetőség.
Majd veszek kártyatartót, majd abba ellesz bankkártya. Farzsebbe pénztárcába ...hmmm nem érzem biztonságba soha. Telefon mellett elülső zsebbe úgy érzem valamivel jobb helyzetbe van... lesz....nekem.
-
SKYROB
tag
Sziasztok! Garancia ügyben szeretnék érdeklődni, mert nem vagyok képben. Ha másodkézből veszem a készüléket , akkor én tudom garanciáztatni? Hogy működik ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest