- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10 #23972 üzenetére
látom kötekedős kedvedben vagy
Van egy Barca-fan/fun csapatom is (igen, tudom van benne két Real játékos, de egyrészt nem költök Ter Stegenre, Marcelo-t meg nagyon tisztelem, mint játékost), de arról nem én tehetek, hogy egy Piquét vagy Busquets-et ilyenkor már háromszor körberohannak a túlhúzott csatárok. A jó öreg Puyol meg sajnos teljesen használhatatlan.
Vannak elveim a játékban, amiket szigorúan betartok (CR, Sergio Ramos, Casemiro sosem lesz a csapatban pl.), de amúgy meg egyensúlyozok a jól játszaható csapat és a kedvencek között.
Nyitottam már SS Valverdét, de pl. fel sem merült, hogy Dani Alvest kirakjam, aki azóta a csapatban van, hogy kijött a lapja (pont valamelyik nap akartam megnézni a statjait, de nemrég kinyitottam untrade és eladtam, így már sosem fogom megtudni hánymeccs volt benne).A másik meg, hogy mániákusan figyelek a max. chemre (tudom hülyeség), ezért van pl. Kimpembe. De nem magyarázkodom, tudom, hogy érted
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest