- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Nem szoktam az utolsó pillanatra hagyni, de most nem nagyon tudtam mást csinálni. Iszonyat sok szart kell grindolni ebben a fosban, a rivals meg napokig játszhatatlan undormány volt, napokig nem tudtam konkrétan meccset nyerni. Az elmúlt 7 napból 6-ot dolgoztam, egyedül múlt pénteken voltam szabadnapos, aznap meg más dolgom is volt. Egyedül kedd reggel ültem le jókor rivezni, akkor gyorsan összejött 6 win, de mivel délre mennem kellett dolgozni, többre már nem volt időm. A maradék 2-t tegnap estére terveztem, de olyan mocskos fáradt voltam, hogy bár megpróbáltam, de semmi esélyem nem volt, bárki is jött szembe. Na mondom akkor majd ma reggel gyorsan, erre jött a karbantartás. Nyilván bármikor nyomhattam volna korábban, meg az én bajom, hogy napokig nem tudtam meccseket nyerni, de nyilván ha tudom, hogy ma reggel nem lehet majd játszani, akkor úgy alakítottam volna, hogy valamikor leszenvedjem azt a +2 wint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- IFixIt iOpener Toolkit
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest