- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
Zimmi91 #20286 üzenetére
Mondjuk most már azt kell mondjam, hogy a cb-k nem okék perpill Woodynál.
FB Varane simán jobb mindegyik cb-nél, aki neki megvan.
Illetve amennyi időt fordít rá, ha annak csak a felét streamerek nézésével töltené, és ellesné a trükkőket, akkor tuti sokkal jobb játékos lenne.
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave #20278 üzenetére
Épp akartam khm-zni egyet.
Amúgy Puskással mi a bajod? Top lap, én szerettem a moments-cel játszani, igaz a Prime nálam is a végét járja már.
Srácok, POTM CR jó még, vagy a foddereket tartogassam másra? Simán kijönne klubból, csak kéne egy zöld link TOTS Cancelonak. Jobban megérheti csak megvenni mondjuk Jotát?
-
david368
aktív tag
válasz
bodnar123 #20293 üzenetére
En is lenyomtam, 11 win a fostengerben. Pickek : nuno mendes, guendozi. Mindegyik nagy ligat becsulettel lenyomtam, egyszer sem jott valami bitang red pick, szinte felesleges volt szenvedni. Mindig ezek a baszott szar vedok es kapusok, qrva unalmas. Egyedul guendozi mehet a padra, de majd itt biztos nevet nem emlitve ki lesz pattintva Neymar/Mbappe pirosban. GG megint.
Seria a-t a banat olaszokert biztos nem nyomom le, jo lesz ultimate totson sweatelni 2 het mulva, ugysem er ez szart sem.
ui.: a video mindent elmond a jatek allapotarol bodnar -
bodnar123
őstag
Na hosszú idő után először nem lett meg a 11 win. 10 sikerült. Végefelé két meccsen is 3-4 gólos előnyt adtam el úgy, hogy a kapusomnak minden gól volt. Mondjuk a többi meccsen se koszolta be a kesztyűjét. 95 Allisson... De nem kergetem magam hiú ábrándokba, teljesen mindegy ki áll a kapuba. De azért ezt a gólt beteszem.
Ea FOS: [link]
Ja és végig akadt a játék. A csodálatos player lock nem tudott működni, mert általában nem vette be és inkább az rs-es megtolással beletolta a védőbe, vagy kijelölt egy olyan játékost aki a pálya másik oldalán volt, és hát meglepő de nem tudtam átváltani. Gyakorlatilag EA barátunknak nincs meg azaz infrastruktúrája, amit elad. Nincs annyi szerver, és amint tolja mindenki onnantól megy az orosz rulett. Nekem asszem végleg összeállt a csapat. Ezen már nem múlik. A jutalom meg. Egy 86os castelles. A pick meg: payet a csúcs...
-
toxicjew
addikt
Újabb gyöngyszem ettől a fosgeci játéktól, beléptem a ma esti első wl meccsemre és nem tudtam irányítani a csapatot
[link] A gyerek iszonyú gyenge játékos volt, de sajnos a gép így is 4:3ra kikapott tőle. Ebben a játékban mindig van lejjebb, ezt ne feledjétek.
-
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnarbenede #20271 üzenetére
Mindig kicsit jobban érzem magam a posztjaidtól. Köszi
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive #20277 üzenetére
Na ez az... Persze csak én gondolom, hogy abban is hazudnak. Azért az 1/4hez esélynél 10ből illene egyet adni. Arra, hogy ne legyen semmi, arra elég kevés az esély... Sebaj, patkány egy cég... Ezért haragszom a youtuberekre akik fél millákat költenek bele. Emiatt tehetik meg ezt...
Ja és ez is... "Lejátszom" az sb meccset. 5:0... vége a meccsnek. Lefagy mielőtt elszámolná a pontokat... Visszalépek, és kikaptam 3:0ra... A jó büdös... -
Woodslave
félisten
Sztetek Clauss vagy Nuno (ő 7-es). Még mindig Hakimi tűnik a legjobbnak de nem veszem meg ha ennyi rb-lb van untrade. Esetleg Nuno 10 és Toty Cancelo 7
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy #20275 üzenetére
Én pont hogy örülök neki. Nem kell a ligákkal szarakodni.
Persze ha nem lesznek induláskor használható lapok, akkor lesz pár meta csapat és annyi. De legalább lehet full hybrid a csapat. És ha jön mondjuk egy jó olasz RB (valamelyik promóból), akkor nem kell körbeudvarolni serie a-s játékosokkal. -
toxicjew
addikt
Exclusive FIFA 23 News/Leaks 🚨
Chemistry System Rework 👀
- It looks like every Nation/League works with every Nation/League 🟠
- Chemistry replaced by Stars ✅
- Team can get up to 3 Stars ✅More big FUT and FIFA 23 News are coming soon ⏰
Tudom, hogy sokan üdvözlik majd ezt, de ez nagyon rossz ötlet... Ha vmi rendben van ebben a szarban, akkor az pont a chemistry rendszer.
-
Kristof_94
nagyúr
Én még el sem kezdtem...
Este meg BL, bár ott nem tudom mennyi izgalom lesz, mert a közelünkben lévő kiülős hely miatt pár másodperccel korábban megtudom az eseményeket. Az ő tévéjük valahogy előrébb jár, k*rvára örülök neki...
Szóval majd valahogy összehozom a meccseket. -
bodnarbenede
tag
válasz
Woodslave #20269 üzenetére
Én sem értem mit vársz ettől a szartól. Egy csomó meccsen csal valaki javára, emellett technikailag is szégyen az egész, és akkor jön ugye a latency kérdés, gyakorlatilag elég kevés az esélye, hogy egy szintnél jobb leszel. Majd másnapon talán neked csal többet. Egyszerűen annyira látható, amikor semmilyen labdát nem lehet lenyúlni, minden átmegy a lábtól centikre, ki is kapsz, majd jön egy másik meccs, ahol meg neked szaladgál el a labda, és emiatt nyersz. És akkor van olyan is amikor meg annyira szánalmas az egész kapcsolat, hogy gyakorlatilag senki nem tud gólt lőni, max végül bevánszorog egy. A gond, hogy eliteben többnyire tudnak játszani, jó körülmények között játszanak. Néha persze ki lehet fogni olyat, akivel épp veszekszik az asszony, vagy be van rúgva, vagy leszarja és közben filmet néz. Na ilyenkor lehet gyűjtögetni a pontokat.
-
Woodslave
félisten
17 meccsből 2-t tudtam nyerni elitben. Nagyon jó vagyok megint. Pele ennyi meccsen 4 gólt rúgott valszeg csak ezek voltak ahol nem rqztam 1 vagy 2 gól után.
Mondjuk rohadtul unom már lehet ez se tesz jót a teljesítménynek. Tényleg nem tudom mi kellene hogy ne legyek ennyire xar
nyilván nem jobb nyitások
-
Mrdevil
addikt
Kiraktam fabinho urat, sima ügy, klubból csak untradeekből. Tuti nem a pool fog nyerni ahogy magamat ismerem.
-
miro.
senior tag
Nalam egy hete nagyon kemeny ami megy. 100 packnel tartok kb. (+ - ),de sorban nyitom a 83+,82+ -okbol a szarabbnal szarabb lapokat. Konkretan wo-t nem nyitok egyaltalan.
Kene a penzem az ea-nek..Varhatnak ra,akkor marad igy a csapat.
-
bodnar123
őstag
Annyira lehet érezni melyik meccsen nyúl bele ea bácsi... Most jött egy olyan, gyakorlatilag nem tudtam fejbarbajt megnyerni. Két szöglet gól. Neki meg minden levédekezett automatán. Sebaj, swaphoz kell a token a wlért, majd pickelek egy lafonteot és utána révbe értem. Nem igen lesz kiért harcolni...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #20262 üzenetére
Nálam 93 Mbappe volt egy balfék. 2 meccsen kaptam ki wlben amiatt mert a 92. percben 5 méterről kapufát lőtt
Annyi szerencsém volt, hogy mivel tots bappe aranyáron megy ez is felment így 1.270es vétel után 1.380-ba eltudtam passzolni. Nem tudom ki kellene helyette, mert aki jobb opció az drágább( Coutinho,FB Cr és hasonlók)
-
Woodslave
félisten
Momentsnek is nagyok sok megkérdőjelezhető megmozdulása van mostanában. Valszeg gameplay miatt de mindegy
-
Nandinagy
addikt
K****a megérte szopnom a 85*20 csomagért mikor egy nyomorult lafont-terrier-horta duót bírt adni ez a szar
Legalább kapnék egy Nuno Mendest vagy fofana,genduzi vagy mit tudom én kit aki használható. Nem megint a legszarabbat kell megkapnom
-
Woodslave
félisten
Puskás utolsó hétvégéje. Elegem van belőle. Moments Eusébio vagy prime Pele?
-
Aguinaga
őstag
válasz
EA's hit #20237 üzenetére
Akkor én is megnyugodtam, éjjel 10kor elkezdtem, 3 vereség, első kettőn a frissen vásárolt Lafont olyanokat lepkézett, hogy a harmadik meccsre visszatettem De Gea-t: 7-10 hosszabítás után
Szóval 0/3 win, hagytam a WL-t, nyomtam három DR meccset: 2/3, a két nyertes előtt volt az egy, amit nem nyertem, de az is x lett, és nem nekem kellett kapaszkodni.
Amúgy nálam ez a Fekir elég jó, valami 4 gól 3 gólpasszal áll a 6 meccs alatt.Persze eltettem én is pár (kb. 30) csomagot, és jött egy TOTS Messzi (voltam tőle, hogy ő legyen, Clauss lett) meg egy TOTS Neymar (helyett egy Uribe, de legalább a nemzet se egyezik meg), meg pár fodder (ebből a nagy ratingú egy Ederson, Haaland, aztán 1-2 86-os meg 85-ös, és kész.)
Verrattit kiraktam, még nem építettem be, pár meccsen cserematyi volt, de úgy nem volt meggyőző.
-
Nandinagy
addikt
Eddig is undoritó volt az sb, de legalább könnyű volt
Mostanában meg hagyján, hogy kb. 4-5 frissítés után dob egy 65 ratinges csapatot amúgy meg végig 85 rating 70 chemest dob de még a 4-5 gólos előnyök sem elegek
KOnkrétan ha lerakom a kontrollert kapok 3 gólt 10 perc alatt. Nem tudom ezt minek kellett így megbonyolítani. A kutya nem kiváncsi erre a játékmódra.
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem elérem a 11 győzelmet és sikerül végre egy top lapot pickelni. A tots alatt eddig gyakorlatilag csak védők és kapusok jöttek...
-
EA's hit
őstag
Nekem prime Maldini és captain Chiellini a két CB. Előtte Maldini mellett toty Marquinhos volt, amióta jött Chiellini, azóta Marqui CDM. Szóval használtam épp eleget mindhármat, és Chiellini közülük a legjobb szvsz. Marqui is hibátlan, meg ő cdm-ként is elit, de én nem érzem jobbnak Chiellininél, sőt, picit az olasz felé billen a mérleg inkább. Ha nyitsz egy untrade Marquit, ki ne hagyd, de szvsz nem éri meg rá költeni a zsetont, ha ott van Chiellini a csapatodban.
-
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #20235 üzenetére
Akkor megnyugodtam hogy nem csak nálam játszhatatlan szar az egész
Én 6/1-el kezdtem tegnap, sosem kezdtem még ilyen szarul. Az egyetlen winem is úgy jött össze, hogy a gyerek a gold Llorente, gold Papu Gomez párossal egy félidőn át szopatott, aztán fordítottam, de a 90. percben egy totál kamu tizivel kiegyenlített, amin úgy felbasztam magam, hogy a 93. percre már 4-2 volt ide
Ehhez 21 lövés kellett és asszem 9.3-as xg
Ma délután folytatom, de igazáól csak abban bízhatok kb., hogy a legjobbak addigra lenyomják, meg hogy csökken a terhelés a szervereken, mert ez a tegnap este ez valami undorító volt.
-
Digestive
veterán
5/0 a wl. AztaretkesQrvaélet!
Ilyen a világon sincs. Világtalan, fogalmatlan szarok mákolnak le, mert fényévekre van az amit nyomok ahhoz képest amit az ellenfél lát.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem 2 portugál ligás tots... Mindkétszer elhittem, hogy ligue 1 lesz.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #20226 üzenetére
Az a baj hogy nagyon nagyot kell nyitni hogy jó legyen mert xar a játék.
Megy a promó 3 órája. Vettem két olcsó tots lapot nyitottam 3-at, megcsináltam Verrattit és kifarmoltam Dantet. Gyakorlatilag Verrattin kívül senkit nem tudok a fő csapatban használni
ja de Lafontot kipróbálom de nem tűnik annyira jónak
-
Nandinagy
addikt
Imádom ezt a fosom beadásos küldetést. 1.5 milliós Mbappe 3 méterről fölérugdossa üres kapura, meg a cb-k a beadásokat melléfejelgetik. Csak tudnám valakinek, hogy ez a játékstílusa, hogy fejesekre játszik mikor nekem képtelenek kettő méterekről kaput találni.
Nyilván a 10. meccsen egy kedves honfitársunk nem lépett ki 1-0-nál, hogy elnyújtsa a szenvedéseim
De inkább kitámasztottam a kontrollert aztán hadd játszon.
-
thebigK
addikt
82x25 = dybala, parejo
83x25 = sterling, handanovic
kösz fifa, ismét -
Mrdevil
addikt
Ide egyenlőre egy tots Fofana hullott.
-
bodnar123
őstag
Azért megnyuhtató, hogy átlagban valamelyikőnk nyit egy top lapot egy héten. Kb 20-30 játékos, mindent kifarmolva, ez olyan 3%esélyt jelent. Amúgy nekem lafonte jött egyből... :D
-
nitro16
senior tag
Nekem draft gold pack-ból jött egy 92-s terrier.
-
toxicjew
addikt
Ugye mivel be van állítva az accom, hogy ne lehessen nagyot pullolni így a várakozásokat jócskán alább téve most elégedett vagyok, mert jött 2 IF meg pár fodder, végül meg egy Terrier. Szóval ebből kell dolgozni.
gjoe: gratula
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #20211 üzenetére
Ja még a tots hét. Még egy untrade Payet faxom
-
sz_abika
addikt
Wtf, francia liga? Lemart majd kiraktam, erre itt a verrati aki tökéletes?
-
Nandinagy
addikt
Tökéletesen kiherélték az összes upgradet
Emlékszem, hogy tavaly minden promoból nyitottam 1-1 jó lapot(FS Kulusevski,FB Adama,FB Kent stb... ) 50-100 pickből. Idén meg volt egy gold Mbappe meg neymar toty alatt/előtt aztán így kb. ennyi az egész. Ez a minden ligánál más tots upgrade is unalmas. Amikor az volt, hogy volt 2 féle upgrade(amibe kellett 11 ugyanolyan ligás rare) meg volt a másik sima tudtad mire számíthatsz
A drágább adogatta a tots-t a másik meg nem annyira legalább tudtál számolni. Most meg akármit csinálok semmi nem ad.
-
-
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94 #20203 üzenetére
PIM Blanc, mikor 200K-ért TOTS Koundé sokkal jobb....
Grat.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem most a 84+ pick sbc-ből 2db 84 és 1db 85.
Közben állítólag PIM Blanc sbc fog érkezni. Nem tudom sírjak-e vagy nevessek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Assetto Corsa EVO
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest