Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Jé, a liga sbc-hez mióta kellenek UEFA champions league playerek? Tegnap még nem kellett.
-
miro.
senior tag
Leakarsz beszelni egy totw mbapperol?!
A biznisz resze nem doppingol mar..
Meglatom akkor,koszi! -
Nandinagy
addikt
-
miro.
senior tag
Meglett a 11nwin,utolso meccsen 2:0rol forditva.
Pedig a srac buszken nezegette a goloromeit.
Bernardeschi,Kessie meg valami noname a pickekben.
Premium totw packot erdemes kivarni? Frissul,vagy mindig ez a heti van benne? -
raven84
senior tag
Vini vajh benne lesz a team 2 ben?
-
Mrdevil
addikt
Jöhetne valami bedobálós sbc, megint rengeteg lapom van. Este elvileg Auba jön, ha jól látom.
-
Tigibeeb
tag
Ha untrade-et el qs-ezek azt is vissza kapom web app-ban ?
-
thebigK
addikt
11win itt is elég volt, pickekből megjött Hakimi, packokból semmi, idén egyetlen egy ulti pakk nem adott még wo-t
-
Izéjose
tag
Ezt az új Cozza-t próbálta valaki Boras dicsérte meg nem is drága, de megérné átrendezni miatta a védelmet ? Mennyire lehet jó hosszútávon ?
-
Mrdevil
addikt
Nekem is szórta, fullos csapatot raktam össze, mondom megcsinálom az 1draft win küldit, aha.... Első meccs szénné vert a gyerek, erre kaptam a csomagból még egy draft tokent, na megint neki szaladtam, megint brutkó csapatom lett, megint elvert az első gyerek, de ez legalább szoros volt már.
Viszont kiraktam végülis Zolat full untradeekből.
-
marcess
senior tag
Én is letoltam a wlt, 11 win lett, 2-0nal kiléptem, 2/3-0nal vagy 7-8 ellenfél is kilépett szintén, én ezt szerintem így fogom tolni, semmi elvárás, ami jön az jön. Pickek dobtak egy Hakimit, de zöld Traore olyan stabil, meg gyakorlatilag védekezésben mindenben jobb, hogy sajnos a psgs egy sbcben fogja végezni. Amúgy 3 óra alatt végeztem, pont ennyi kellene minden hétvégén lennie a wlnek.
-
miro.
senior tag
Itt is. Puskas,cantona,kaka,lahm,rijkaard,carlos alberto,baggio.
-
HdRew
őstag
Nos, miután 8 gyozelemmel kezdtem 10 meccsbol, a kovetkezo 10 meccsen 4 gyozelem sikerult.
A mai napot 4 vereseggel kezdtem, egy ido utan eleg durva csapatokat adott be, akik mar valamit konyitottak a jatekhoz. A 4 vereseg utan jott 3 win.
Egyszeruen nem tudok mit kezdeni allandoan a tobb millios csapatokkal, plusz ugye beadja a nemet jatekosokat, durvan hendikeprol indulunk. Osszefutottam egy magyarral, 3-0 utan rq-zott, patko22 volt.
Egyenlo feltetelek mellett biztosan osszejott volna 15 win korul, igy 12 lett.
Az utolso meccsen az ellenfelem kb konstant pressuret nyomott, de nem lattam, hogy staminaban olyan gyorsan mennenek le a jatekosai, nem tudom hogy csinalta.
Nyugisan epitgetem majd a csapatot, aztan a 22 utan par evig en is tuti abbahagyom, mert ez tulsagosan is time consuming es hatalmas elonyben vannak azok, akik penzt koltenek ra.
-
|AP|
veterán
lenyomtam az év első WL-jét.
Rank V-ig sikerült menni, 3 pick, Rare players pack, meg Ultimate pack. 84-es volt a legnagyobb rating mindebből.
Jól kezdődik az év
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!Újévalkalmával elnyitogattam a csomagokat, és dobott egy untrade Headliners Koulibalyt. LaLiga csapatom van. érdemes beépíteni, és egy hibrid csapatot csinálni? Vagy engedjem el.
RW Dembele helyett van laliga csapatba alternatíva? 240 K-ból tudnék fejleszteni.
-
Woodslave
félisten
Valahogy idén azon fogok dolgozni hogy jobban el tudjam fogadni hogy ennyit tudok. Meg kell próbálni a vereséget nem kivetíteni arra hogy mindenben xar vagyok. Ez csak egy játék vannak jobbak nyilván.
Mondjuk azt nagyon nehéz elfogadni hogy a játékkal is küzdeni kell. Ma is voltak meccsek ahol annyira delay volt hogy már kényelmetlen volt. Nem mondom hogy ezért kaptam ki de arra gondoltam milyen jó lenne úgy játszani hogy az és akkor történik amikor akarom. De ezzel se tudok mit csinálni.
Na remélem idén ez sikerül
-
toxicjew
addikt
Buek mindenkinek
-
taylorp
senior tag
BÚÉK! Kristófnak is!
-
Tigibeeb
tag
POTM Vini jobb mint gold Neymar?
vagy kb ugyan az ? -
miro.
senior tag
Buek!
-
EA's hit
addikt
Leszokásban gazdag boldog új évet mindenkinek
Olyannal egyébként taláálkozott valaki rajtam kívül, hogy kb. 2-3 hete bármilyen online meccset indítok (rivals, wl), nem úgy állítja be a mezeket a meccsre a játék, ahogy én kiválasztom? Arra gondolok hogy nekem van egy fekete és egy fehér mezem beállítva, mindig kiválasztom magamnak az egyiket, az ellenfélnek meg a másikat. Ennek ellenére hetek óta rendszeresen az ellenfél az ő saját mezében jön, mintha azt állítottam volna be, hogy válasszon a játék. Sokszor nem gáz, de sokszor kurvára zavaró tud lenni, pl. tegnap a fekete mezem mellé kaptam egy ocsmány lila mezes ellenfelet rózsaszín oldalvonalakkal, mindezt a wl-ben, hát majdnem kiesett a szemem az egész meccsen
Korábban működött a mezválasztás, aztán néhány hete random leszarja a játék, hogy mit állítok be. Másnál is van ilyen? Van erre valami megoldás? 
-
Zimmi91
addikt
BUÉK 😁
-
mcwolf79
veterán
Na remelem ilyen a játék egész évben , mert most príma a játék . Gyors , reszponzív , olyan amilyennek lennie kellene . Akkor is elvezet a játék , ha ki kapok .
Boldog Új Évet Mindenkinek 🍸⚽️ -
Aguinaga
őstag
BUÉk srácok, BUÉK
-
eM'82
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Handicap mentes gameplayt 2022-re!🍾🥂
Vettem egy HL Acuna-t. Ez a lap bitang lesz. Már most is epic lehet CM poszton.
-
Woodslave
félisten
Script és delay mentes új évet
-
zsolti72837
addikt
Győzelmekben és jó nyitásokban gazdag boldog új évet Mindenkinek!
-
Izéjose
tag
Valaki röviden leírná hogy mik ezek a Headliners lapok az évek alatt sose tudtam megérteni mit tudnak 🤣🤣🤣🤣
-
eM'82
addikt
Értékelhető eladható: TOTW Lukaku, B. Silva, Cavani
Untrade: Donnarumma, Salah, Handanovic, Headliner Shick (qrva jó lap... valahol, valakinek
)Többi kuka. Rengeteg 83as lap lett quick sell, meg a végén pár 84es is. Ami 82 vagy alatta, az automatikusan quick sellként működött.
-
bodnar123
őstag
Kinyitottam a 81-89x10es csomagot. De minek... Az Ea mindig úgy ad mint a Nolan Batmen 3. Részében a börtönben. Csak reményt, miközben igazából millió csalódást. Felesleges megcsinálni bármit. Na meg a packok... Egy hete ultimate pack plus volt. Plusz egy packot adott... Ellőttem fél millát... Lett belőle 150ezrem...megérte :) értem én, hogy minden arra megy rá, hogy lehetőleg fizess, de ezekkel nem tudom kit tudnak ösztönözni erre.
-
Woodslave
félisten
Mondjuk ez a sb és rivals wines milestone faxa.
tök mindegy mit de legalább ad vmi extrát és csak játszani kell -
Woodslave
félisten
Szuper promo soha nem látott speciális lapokkal
-
HdRew
őstag
Ha bejön Messi, ne cseréld le, tényleg nem rossz vele játszani, a szinte általános finesse gólok hiányoznak, ellenem is lőttek vele. Ő Messi. Na meg persze a tűpontos hosszú passzai..

Futbinen is vannak kommentek Besttel kapcsolatban, de azt ajánlom, hogy rakd ki a loan lapját, dobj rá egy huntert és kiderül neked. Szerintem elég jól árazott lett.
-
bubuska10
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Mivel szentimentális vagyok, a megnyert meccs óta 3 vereség:
- elsőn jobb volt az ellen, de vezettem 3-2-re, de végén nyert 4-3-ra
- másikon is ugyanúgy 4-3, az is kurva jó meccs volt, 90.be nyerte meg
- szétalázott egy román Eusébióval meg Cantonával.Továbbá indítottam egy uccsót, 3-0 ide, kilép, és megint UNDER REVIEW és MEGINT nem adta meg a kurva győzelmemet... Mi fasz ez, hogyha én győzök az nem érvényes? Vége van már a karácsonynak.

-
gjoe
addikt
Messit érdemes lehet lecserélni best-re?
Kb messi árát kellene ráköltenem az sbc-re.
Csapat variációk miatt jobb lenne az ikon, de nem vagyok benne biztos, meg most még kis haszonnal tudnám messit eladni.
Láttam Hunreeth kollégának nagyon bejött. -
HdRew
őstag
-
bubuska10
senior tag
WL, vezetek 4-1-re, lő egy kapufát, alám csúszik, piros, megállítja, kilép, "match under review", nem ment el a netem, nem lépett ki az UT-ből. Persze hogy nem adta meg a meccset.. Hol a panaszkönvy?

Nem akarom elkiabálni de nagyon jól megy a játék. A WL-be 4 meccs alatt jutottam be, az első 3 meccset megnyertem (vagyis így csak az első kettőt).
-
zsolti72837
addikt
CM-be IF Nicolò Barella vagy Champions League Arturo Vidal? Van tapasztalata valakinek?
-
Izéjose
tag
Na akkor Militao se jön 🤣🤣🤣 kajak nem hiszem el.
-
EA's hit
addikt
-
Tibson
tag
válasz
Tigibeeb
üzenetére
PS4. Bluetooth adapterrel tökéletesen működik vezeték nélkül is, csak egy DS4 Windows nevű program kell hozzá (még a rezgés is ütközéseknél). Az egyetlen negatívum, hogy Xbox kontrollerként ismeri fel, így a játékban az Xbox kontroller gombjait látom a menüben. Át lehet állítani, de ha jól emlékszem úgy akadtak vele problémák, de biztos van rá megoldás, csak engem nem foglalkoztatott. Most már persze a PS5 kontroller jobban megéri és állítólag sokkal kényelmesebb.
-
Woodslave
félisten
Megcsináltam ezt a winter frost küldit. Loan Mbappe. Asszem nem kérdés ki fogok venni
mistery ball ide vagy oda ez a lap durva még most is -
Tigibeeb
tag
PC-sek milyen kontrollert használtok ?
-
Izéjose
tag
Sose értettem hogy Varane miért mindig ilyen felkapott a fifákban multhéten nyitottam egyet úgy döntöttem hogy a objectivek alatt kipróbálom shadow chem-el ,a legjobb szó erre a lapra az, hogy megbízhatatlan nem lassú de nem is tűnik gyorsnak fizikálisan semmi extra passzolás mozgás nem feküdt mivel egyik sem az erőssége, sokat passzolós játékhoz szerintem teljesen alkalmatlan. Jelenleg sima gold kounde és Militao a védőpárosom militaot a potm fogja váltani ha jön de kounde még mindig remek pedig annyira bíztam benne hogy Varane válthatja és erősödik a csapat, de nem
-
eM'82
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
20 pont is meg lett a 4 win mellé? Ha csak end play offot nyomtál 18-19 ponttal, akkor buktad a dolgot :(
|AP| + Woody: igen valóban keményebb most a rivals. Viszont én most maradok itt Div2ben (könnyebb is ezt teljesíteni jelenleg
). Elite sikerült legutóbb, annyi elég is volt abból. -
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
a rivals most nálam is nagyon kemény. Div 2 rank 1-nél járok, de egy előre kettő hátra.
Nem tudom mi van most, már mindenféle csapattal próbálkozom, de vagy nyerek simán (ritkábban), vagy folyamatos vereség (olyanoktól akiket sokkal jobbnak érzek). Lehet várni kell még egy-két hetet amíg tisztul a mezőny
-
thebigK
addikt
Tegnap letoltam a wl kvalit, 4 win hamar meglett, erre ma ugyanugy kvaliznom kene, es meg a rivals pont sincs meg hozza. Most ez wtf?
-
Woodslave
félisten
Ma egy qrva meccset nem tudok nyerni megint. Div 3 alja szét szopatnak
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
tegnap én is behúztam a kvalit. 8 meccs kellett hozzá...

első kettő sima liba volt. Gáláztam. Aztán jött a 3. meccs amin első félidőben már 4-1re mentem!!! Mondom ez így király lesz, ha 4ből meglesz a kvali, aztán séta a hétre. Elhittem, hogy ez már zsebben.... 60. perc körül srác megállította, állított a taktikán, behozta Wildcard Aouar-t. És nemhogy feljött 4-4re (Mbappé + Aouar onnantól bármit lőtt, bárhonnan, gól volt), hanem miután kitámadtam/letámadtam még hármat szórt. 4-7nél úgy éreztem ez már tökmindegy lesz.
Ekkora leolvadásom még nem volt idén. 6 gólt kaptam zsinórban a 2. félidőben. Ok az utolsó kettő elkerülhető lett volna, ha nem full pressing van és kb 1az1ben vihette volna rá többször is, de akkor is.
Ez a gold Dembelé a jobboson nettó emberhátrány, de WL-mentes hetem lesz, szóval nem akartam fölöslegesen Mbappé-t venni.44 pakkal várom a mai napot. Kisfiam kérte, hogy gyűjtsek minél többet (1000-et szeretett volna, de mondtam, hogy apát akkor fél évig nem látod
, szóval végül a 40-50 közöttiben megállapodtunk). Minimum 3 rare lapos pakkok (sok untrade + trade). Tegnap felírtam őket, de akkor még 3xvalamennyi volt.Untrade pakkok:
Premium Gold pack - /
Jumbo Prem. GP - /
Prem. Gold Players pack - /
Prime Gold Players pack - //
Jumbo Gold pack - /
Small Rare Gold players pack - /
Rare players pack - ///
Jumbo Rare Players pack - ////
Ultimate pack - /
Prime electrum players pack - /
Eladható:
Premium Gold pack - /
Prem. Gold Players pack - /
Small Rare Gold players pack - /
Premium electrum players pack - /
Rare electrum players pack - //
Prime mixed players pack - ///
Premium TOTW pack - /
Premium Gold jumbo - /
Small Prime gold players - /
Rare Gold pack - //
Rare player pack - //
Ultimate pack - / -
Woodslave
félisten
Tegnap hatból négyet nyertem. Ma a maradék négyből egyet se. Régi rendszer szerint még kvalizni se tudtam volna
-
Izéjose
tag
Sziasztok!
valaki használja IF Cancelo-t bal oldalon ? Mendy-t váltaná majdnem 400 meccs után mert védekezésben még mindig szuper Mendy de labdajáratásban valamiért lassúnak pontatlannak érződik mostanság és amúgy is majd jobb oldalra érkezik Zambrotta ,és a sima gold Cancelo annyira jól bevált eddig, érdekelne hogy megéri e a plusz zsetont (tudom nem sok 40k plusz) de most spórolás van mert kiköltekeztem magamat. -
Woodslave
félisten
Na ezt szeretem. Dalglish 700k volt most 800
-
HdRew
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
ST-ben.
Nem olyan gaz, mint amilyennek tunik, fura mod Di Natale kevesebb ideig birta nalam szvsz.
Lehet azert, mert az alacsonyabbaknak tobb lepes kell ugyanakkora tav megtetelehez, es igy a stamina is jobban fogy.
Woody, rakd ki a loan lapjat, probald ki, aztan meglatod.En kb latatlanban megbizok Inceptionben, szamomra o a fifa isten, es tenyleg csak jokat mondott rola, nezd meg a videojat. Aztan ki is raktam Bestet, mert eleg jol jottem ki belole.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mistery ball ide vagy oda ez a lap durva még most is