Hirdetés
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Fú ilyen rossz wl élményem mint a mai még nem volt. Múlt héten konkrétan élveztem, egy meccsen se kellett kiakasztanom a kontrollert. Tnap is jól indult, az 5 rangsoroló meccsből 2 win, most nyomtam 5 meccset megint 1 win. A másik 4et nem lehet játékhoz hasonlítani. kikaptam 2-7-re egy világtalan sráctól úgy hogy 17-7 volt a kapuralövések aránya persze nála mind a 7 gólt Gulit és Croyfe lőtte. 0 pontos passzom van. Rashfrod nem tudja átvenni a labdákat, ami épphogy csak elgurul hozzá az is elpattan tőle. Hagynám a fenébe de sajna még kell 4 win a swaphoz. Este újra megpróbálom hátha összejön még kettő és akkor holnap csak 2 winig kell játszanom. Utána szerintem megint hagyom hetekig a wl-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest