- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Ez full tippjáték:
1: ezt én sem tudom pontosan, hogy ez e a megoldás, de nekem van két azonos felállásom, csak az egyik balanced, a másik meg press on heavy touch és D-paddal váltogatom meccsen belül, akár két támadás között is. Ha lassan építi fel a játékát, akkor mehet a press, ha kontrára játszik, akkor csak okosan.
2: drop back + long ball, klasszik passzív játék, előre vágni az etióp szavannán nevelkedett játékosoknak.
3: fast build up + a játékosokon get in behind. Elvileg a kettő együtt túl sok és agyatlanul futnak a játékosok pont ugy ahogy írod
4: ez is a press egyik része, de van aki a középpályásokra ráteszi a man mark-ot illetve nemes egyszerűséggel ugyanaz a felállást játszátok és így tükrözve mindig van párja mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Spórolós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Magisk
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest