Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Gyerekek, kell ez nekem?
Tudjátok milyen nyugodt ember vagyok. Békésen nyitom a xarabnál xarabb semmiket, tűröm, hogy a tized annyiba kerülő csapattal a holnapután kezdő játékos szarrá alázzon, és dab-eljen nekem non-stop. Élvezem a játék minden momentumát, lelkesen csinálom az eventeket, mert megéri, szóval az átlagnál békésebb FIFA player vaagyok nahh.
Én még be se léptem, másnak meg már itt is van fél milla coinja, vagy annyit érő playere, szóval helyre állt a világ, a lelki békém, csiii meg ying-yang meg minden szép és happy.
Jön a futár , leköpöm, elgáncsolom, elzavarom, a lóvét meg odaadom az asszonynak, ilyen faxságra Ő is el tudja baxni a pénzt. Aztán fogok még egy pár tízezrest és begyújtok a kandallóba.
Hirtelen ennyi prológus csak nektek, csak itt, csak most tőlem.Nahhh, hiányoztam?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple iPhone 16 Pro - Gold Titanium - 128GB - Akku: 100% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest