- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Gyerekek, kell ez nekem?
Tudjátok milyen nyugodt ember vagyok. Békésen nyitom a xarabnál xarabb semmiket, tűröm, hogy a tized annyiba kerülő csapattal a holnapután kezdő játékos szarrá alázzon, és dab-eljen nekem non-stop. Élvezem a játék minden momentumát, lelkesen csinálom az eventeket, mert megéri, szóval az átlagnál békésebb FIFA player vaagyok nahh.
Én még be se léptem, másnak meg már itt is van fél milla coinja, vagy annyit érő playere, szóval helyre állt a világ, a lelki békém, csiii meg ying-yang meg minden szép és happy.
Jön a futár , leköpöm, elgáncsolom, elzavarom, a lóvét meg odaadom az asszonynak, ilyen faxságra Ő is el tudja baxni a pénzt. Aztán fogok még egy pár tízezrest és begyújtok a kandallóba.
Hirtelen ennyi prológus csak nektek, csak itt, csak most tőlem.Nahhh, hiányoztam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Fűnyíró topik
- Sorozatok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest