Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Gyerekek, kell ez nekem?
Tudjátok milyen nyugodt ember vagyok. Békésen nyitom a xarabnál xarabb semmiket, tűröm, hogy a tized annyiba kerülő csapattal a holnapután kezdő játékos szarrá alázzon, és dab-eljen nekem non-stop. Élvezem a játék minden momentumát, lelkesen csinálom az eventeket, mert megéri, szóval az átlagnál békésebb FIFA player vaagyok nahh.
Én még be se léptem, másnak meg már itt is van fél milla coinja, vagy annyit érő playere, szóval helyre állt a világ, a lelki békém, csiii meg ying-yang meg minden szép és happy.
Jön a futár , leköpöm, elgáncsolom, elzavarom, a lóvét meg odaadom az asszonynak, ilyen faxságra Ő is el tudja baxni a pénzt. Aztán fogok még egy pár tízezrest és begyújtok a kandallóba.
Hirtelen ennyi prológus csak nektek, csak itt, csak most tőlem.Nahhh, hiányoztam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest