Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
Nekem David Silva record breaker lapja vált be támadó középpályásként. Érdekes, hogy senkinél nem látom :)
Én egy shadowt tettem rá, hogy a védekezésén javítsak, így akkor is használható, ha formációt váltok, ráadásul a sebessége sem problémás így. Egyedül a staminaval van gond, 60-70. percnél már igényli a cserét. Meccstől függ, hogy lehozom vagy nem, általában végig tolja azért :)Más: swapokból én úgy tervezem, hogy amikor kijön a második adag obj., akkor kiveszem a base icon packot és a 2 ultimate-et, most meg már kiszedtem a 85+t és majd még a 83+t fogom ma. Totyra akaron őket, de nem biztos, hogy kibírom addig, hogy ne nyissam el
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VoIP telefonálás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest