- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Segítek, jó?
Ha mindenki kilépne az első gólnál, akkor sokkal hamarabb kész lenne mindenki ezzel a swap objektívvel. Szerintem senki nem élvezi, mindenki túl akar lenni rajta.
Gyors matek: Ha 1-0-nál ugye mindenki kilép akkor pörög az egész, de ha te leállsz tryhardolni, hogy egyenlíteni meg győztes gólt akarsz szerezni az kinek jó? Elárulom senkinek. Ha már megkaptad az első gólod, akkor sokkal időigényesebb megfordítani a meccset, mint esetleg a következő ellenfelednek belőni az első gólt.
Vagy én vagyok hülye? Nem így lenne logikus túl lenni ezen a nyamvadt swap farmoláson?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Macrodroid
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest