Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• toxicjew
    addikt

Konzolon nincsen EA Play Pro. Az csak pc-re van sajnos. Konzolra a sima ea play van amivel 10% kedvezményt kapsz minden ea játékra+ugye trialt játszhatod amíg enged.

(#266) toxicjew
    Dinho meg Eusebio a 19-ben nyáron került be. Akkor már a tots nyitások miatt azért nem volt nehéz kirakni ikonokat :D
    Emlékszem az első ikon sbc amit kiraktam az prime Nedved volt. De imádtam azt a lapot. Ő volt talán január vagy február környékén elérhető.

Persze vágom, ettől még f2pbe nyomtam akkor is és most is és nem panaszkodhatok. Jó, nem feltétlenül lesz esélyünk az első iconokból kirakni bárkit, de mi van akkor? Lehet gyűjteni a foddereket, rewardokat aztán csinálni az icon sbcket :K Nálam ez nagy W.

Woodslave: nem fognak prime Ronaldot berakni decemberben, ebben egész biztos lehetsz. Sem semmilyen top tier lapot. Ebben a játékban amúgy sem lehet MINDENT megcsinálni ha nem költöd rá a fizetésed. Tudom, hogy csábító meg ott motoszkál a fejedben, hogy de jó lenne ezt is meg azt is megcsinálni, de nem lehet. Ezzel együtt kell tudni élni ha Fifazol :)

Új hozzászólás Aktív témák