- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
tudom hogy senkinek nincs ilyenhez se kedve se ideje, de lehetne összeszedni pár tippet, ötletet, ajánlást (amit mint látjuk az utóbbi két oldalon senki nem fog megfogadni
) mit csináljon mit ne csináljon aki megpróbálni ésszel játszani.persze saját magamból kiindulva tök felesleges mert amit lehetett tavaly elbaxtam, de idén ugyanúgy megcsináltam ezalatt a pár hét alatt. Amit meg nem azt csak azért mert nem tudtam

Api posztja jutott eszembe hogy a következőt majd ennek a tanulságaival felvértezve csinálja. lehetne ötletelni, aztán majd össszegyűjtjük.
Pl. Tudom hogy van aki mindig coint szed ki rivals jutalomból, de ez még ha kifizetődőbb de valahol megöli a játék egy részét. Ilyenekre gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- Feiyu Pocket 3
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) mit csináljon mit ne csináljon aki megpróbálni ésszel játszani.