- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Ez a laphajhászás a legfeleslegesebb dolog a játékban. Sok ember az alapokkal sincs tisztában(köztük én sem mindennel) és azzal próbálja magyarázni a gyenge játékát, hogy nem jók a lapjai és azt hiszi majd rankokat fog előlépni ha jobb lapjai lesznek. Ennyire nem épít a lapokra a játék. Persze számít de inkább csak kiélezett helyzetekben illetve mondjuk azon lehet észrevenni, hogy ugyanazt a meccset egy jobb csapattal könnyebben nyered meg.
15 perc egy wl meccs nagyjából meg ugye az RQ(nálam minden hétvégén van 3-5) ez 3 napra leosztva nem vészes. Nyilván aki azért mond le mondjuk egy kertipartyt vagy kirándulást stb... hogy helyette wlt játszon az hülye(már bocsánat)
de azért szerintem a fórum többsége nem ilyen. Én úgy próbálom alakítani az időm, hogy a fifa soha ne vegyen el más elől vagy inkább a fifa idejéből vegyek el más javára. Ez egyébként tavasz+nyáron már könnyen megy mert nem érdekel a játék annyira.
Télen vagy ősszel meg a rossz idő miatt amúgy sem mennék sehova szóval belefér a több fifa. Nyilván akinek család meg hasonlók vannak annak még nehezebb de reméljük a jövő évi 20 meccs azért már mindenkinek belefér aki akarja
Egyébként az idei részbe én is rengeteg időt tettem(már már undoritóan sokat így utólag belegondolva) de szerintem ez csak azért volt mert a vírus miatt semmi nekem tetsző játék nem jött az elmúlt 1 évben. A Vallhalla volt az egyetlen játék amit a fifa óta megvettem de még azt sem fejeztem be 65 óra után sem
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- SUSE Linux
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HONOR 400 PRO 5G 12/512 GB Dual SIM Ezüst
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de azért szerintem a fórum többsége nem ilyen. Én úgy próbálom alakítani az időm, hogy a fifa soha ne vegyen el más elől vagy inkább a fifa idejéből vegyek el más javára. Ez egyébként tavasz+nyáron már könnyen megy mert nem érdekel a játék annyira.