- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Megint példát írsz de én a wl-ről beszéltem. Magyarul példának nem jó az én is voltam div 5ben és ott volt nem egyszer... Valszeg úgy is elite, de nem tudjuk mert nem véletlen nem csinálja. Bár mondom. Nem tudjuk mi alapján számol a rendszer. Nem biztos hogy játékosok. Lehet csapat értéke, lehet eltoltott órák, lehet az alapján hogy melyik divisionben vagy. És persze hogy kell a tudás egy szinten. De a játékosok helyezkedése, a visszapattano labdák száma, a játékosok gyorsasága a gép része. És olykor a szerelés is. Hiszen néha elveszi a labdát, néha meg átmegy a lábán. Nekem csak az a fura hogy a profik wl meccseit nézve mindig azt látom hogy kb 4 védő ellen mennek, mert az ellenfélnél a kpk sem futnak vissza. Olyan szétszakadt pálya van. Nekem meg valahogy 30 meccsből egy sem olyan. Pedig a taktikát ugyanarra állítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest