Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Megint példát írsz de én a wl-ről beszéltem. Magyarul példának nem jó az én is voltam div 5ben és ott volt nem egyszer... Valszeg úgy is elite, de nem tudjuk mert nem véletlen nem csinálja. Bár mondom. Nem tudjuk mi alapján számol a rendszer. Nem biztos hogy játékosok. Lehet csapat értéke, lehet eltoltott órák, lehet az alapján hogy melyik divisionben vagy. És persze hogy kell a tudás egy szinten. De a játékosok helyezkedése, a visszapattano labdák száma, a játékosok gyorsasága a gép része. És olykor a szerelés is. Hiszen néha elveszi a labdát, néha meg átmegy a lábán. Nekem csak az a fura hogy a profik wl meccseit nézve mindig azt látom hogy kb 4 védő ellen mennek, mert az ellenfélnél a kpk sem futnak vissza. Olyan szétszakadt pálya van. Nekem meg valahogy 30 meccsből egy sem olyan. Pedig a taktikát ugyanarra állítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest